Company
Rode Kruis
Type
Volunteer Work
Location
Rotterdam
Sector
Management of International Social Challenges, Pedagogical Sciences, Psychology, Public Administration, Sociology
Required language
Dutch

Description

Trainster (v) gezocht voor het project Heldin (vrijwillig)

Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Tijd: Flexibel inzetbaar

Studentes opgelet! Wil jij je graag vrijwillig inzetten voor het Rode Kruis? En wil jij bijdragen aan het zelfvertrouwen van vrouwen, zodat zij de regie kunnen en durven nemen in een noodsituatie? Heb jij ervaring of affiniteit met trainingen geven of sta je makkelijk voor een groep? Ben je communicatief sterk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanuit het Rode Kruis (Rotterdam-Rijnmond) zijn wij op zoek naar enthousiaste studentes die zich aan willen sluiten bij 'Project Heldin' als trainster.

'Project Heldin'  is een cursus, specifiek voor vrouwen, om hen te leren helpen en het vertrouwen te geven om te handelen in noodsituaties. Elke cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten waarin enerzijds EHBO wordt aangeleerd maar ook de sociale vaardigheden die nodig zijn om EHBO te kunnen uitoefenen. Zou jij graag deel uit willen maken van dit belangrijke en leerzame project? Of wil je graag meer weten over de mogelijkheden als trainster? Stuur dan een berichtje naar ajhingoer@redcross.nl of bel gelijk naar 06-14873590.

Je kan ook direct solliciteren via de volgende link: https://www.rodekruis.nl/rotterdam-rijnmond/vacatures/trainster-heldin-vrijwillig/