Company
Yes We Can Clinics
Type
Job Vacancy
Location
Throughout the entire country/ Door heel het land
Sector
Psychology

Description

Behandelaar (Psycholoog/Orthopedagoog)

Jij als behandelaar werkt samen in een multidisciplinair team en krijgt de vrijheid om het behandelplan van vier fellows out-of-the-box te coördineren.

Yes We Can Clinics is een van de meest succesvolle klinieken voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen.
Ter uitbreiding van ons team Behandelaren in de kliniek in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een Psycholoog/Orthopedagoog (Behandelaar).
Meer weten over je taken, het team en de ervaringen van collega’s? Op deze pagina lees je er alles over.

Locatie: Hilvarenbeek

Hoe kan zo’n werkweek er bij Yes We Can Clinics uitzien?

De eerste 6 weken word je bij Yes We Can Clinics intern opgeleid tijdens de Yes We Can Academy. Je maakt kennis met verschillende disciplines, onze visie en unieke werkwijze. Bovendien volg je trainingen en zul je natuurlijk praktijkervaring opdoen. Na de academy zul je een certificaat in ontvangst nemen en gaat je loopbaan bij Yes We Can Clinics van start.

We nemen je mee in een voorbeeld werkweek:

Motivation Monday

Onder het genot van een cappuccino begin je de ochtend met het lezen van de dagverslagen. Je loopt richting het multidisciplinair overleg (MDO), hier zetten jullie met alle disciplines de behandellijn van die dag uit. Dit overleg vindt dagelijks meerdere keren per dag plaats omdat iedere discipline, vanuit een andere invalshoek, nauw betrokken is bij de fellow.

Thoughtful Tuesday

Deze ochtend besluit je om tijdens de één-op-één sessie te gaan vissen met een fellow op het terrein van de kliniek. Jij hebt namelijk een scala aan mogelijkheden om de behandeling creatief en out-of- the-box vorm te geven. Eén van je andere fellows heeft vandaag zijn laatste dag in de kliniek. Dit heb jij tot in de puntjes voorbereid en tijdens het afscheid vertel je trots over het proces van deze fellow.

Willpower Wednesday

Vandaag neem je deel aan de community meeting, waar alle fellows samenkomen. Jij zorgt tijdens deze meeting voor de vertaling naar de gevoelswereld van de fellow. Na een mooie sessie is het tijd om de nieuwe fellow een warm welkom te geven, op woensdag is namelijk de aankomstdag van nieuwe fellows. In de middag maken jullie kennis met elkaar, waarna je aansluit bij het kampvuur in de tuin en de tijd neemt voor serieuze en minder serieuze gesprekken. Aan het einde van de dag bepaal je de vervolg thema’s voor de volgende één-op-één sessies.

Thankful Thursday

Je checkt in bij een fellow in de woonkamer met een potje pingpong. Vervolgens voer je een één-op- één sessie met een fellow tijdens een boswandeling. Volgende week komen de ouders van deze fellow naar de kliniek voor verbindingsdag, vandaag ga je je daarop voorbereiden. In de middag neem je deel aan de groepssessie waarbij jij o.a. liefdevol confronteert. Je sluit de week af in samenwerking met een collega behandelcoördinator. Samen evalueren jullie de voortgang van een van de fellows.

Funny Friday

ZzzZZzz.... Vandaag wordt er gesnoozed want het is al weekend voor jou.

Werkdagen zijn in overleg.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Yes We Can Clinics vindt jouw persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij o.a. aan: Opleidingsmogelijkheden, werkbegeleiding, teamintervisie, expertise teams, trainingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Wat je ervoor terugkrijgt

  • Een mooi salaris tussen de €3.541 - €5.335 p.m. o.b.v. 36 uur; o Eeneindejaarsuitkering;
  • Een unieke (betaalde) 6-weekse opleiding in de Yes We Can Academy als onboarding programma;
  • Vakantiegeld;
  • Overnachtingsmogelijkheden zijn bespreekbaar;
  • Een riantere reiskostenvergoeding dan in de CAO bepaald;
  • Gratis sporten in de kliniek óf korting bij een sportclub naar keuze (bedrijfsfitness); o Werkdagen zijn in overleg bespreekbaar;
  • Opleidingsmogelijkheden, werkbegeleiding, teamintervisie, expertise teams, trainingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.
  • Dagelijksversengezondelunchen(tegeneenzeerkleinebijdrage); o Véél doorgroei- en ontwikkelkansen;
  • Werkwaarmeejeietsbetekentvooreenander;
  • Véél waardering;
  • Leuke activiteiten met collega’s zoals een jaarlijkse BBQ en een fantastisch teamuitje!

Jij bent...

  • Een Psycholoog/Orthopedagoog die voldoet aan de eisen van het Zorgprestatiemodel. Jij hebt een BAPD en SKJ registratie (of het jeugdvakkenpakket gedaan). Het lijkt je tof om te werken in een prachtige, groene omgeving waar hospitality hoog in het vaandel staat.
  • Je komt te werken in een gemengd team van collega’s met verschillende achtergronden. Bovendien houd jij van uitdaging en vind je het gaaf om de behandeling out-of-the-box vorm te geven in samenspraak met collega’s uit verschillende disciplines.
  • Indien wenselijk, is het ook mogelijk om te starten in een junior rol als Behandelondersteuner met doorgroeimogelijkheid naar de rol als Behandelaar.