Company
Kwink Groep
Type
Internship
Location
Den Haag
Sector
Management of International Social Challenges, Public Administration, Sociology
Commences at
01 February 2024

Description

Vacature stage bij KWINK groep - start februari 2024 

KWINK groep is voor februari 2024 op zoek naar gedreven en getalenteerde masterstudenten die bij ons stage willen lopen. Je krijgt de gelegenheid om te werken aan het vergroten van de maatschappelijke waarde van publieke organisaties. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s.  

Wie zijn wij?    
De maatschappelijke waarde van publieke organisaties vergroten: dat is waar KWINK groep aan wil werken! Daarom helpen we publieke organisaties te reflecteren op het waarom, het wat en het hoe. We zijn gespecialiseerd in het evalueren van beleid en het bieden van strategische advies. Wat gaat goed? Wat kan beter? Onze adviseurs vinden de antwoorden op deze vragen. Dit doen we op allerlei thema’s.  

Stage lopen bij KWINK groep 
Als stagiair werk je mee aan uitdagende adviesprojecten. Hoe ziet het veiligheidsbeleid van de Provincie Zuid-Holland er bijvoorbeeld uit? Hoe kunnen Nederlandse gemeenten adviseren over het aanwijzen van lokale publieke omroepen? Hoe kunnen scholen en bibliotheken duurzaam samenwerken om de ontlezing tegen te gaan? Hoe doeltreffend en doelmatig functioneert de Kansspelautoriteit?  

Je bent een volwaardig lid van een team. In onderzoeken draag je bij aan teamoverleggen, bestudeer je relevante documenten, neem je deel aan interviews met gesprekspartners en schrijf je mee aan het rapport. Wij bieden afwisselend en uitdagend werk, ruimte om jezelf te ontwikkelen in een informele, persoonlijke sfeer, een marktconforme stagevergoeding én overheerlijke koffie. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stage te combineren met een afstudeeronderzoek. 

Wie zoekt KWINK groep? 
Wij zijn op zoek naar stagiairs met de volgende eigenschappen/studie-ervaring: 

  • Je bent een masterstudent of hebt een bacheloropleiding afgerond. 
  • Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke thema’s. 
  • Je wordt enthousiast van het doen van onderzoek. 
  • Je bent analytisch sterk, creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. 
  • Je kunt snel schakelen tussen taken en projecten.  
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en ambitieus. 

Daarnaast streeft KWINK groep naar een diverse samenstelling van het team. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten versterken onze denkkracht. 

Dit bieden wij 
Je krijgt de gelegenheid om in een hecht team met enthousiaste en leergierige collega’s aan uitdagende onderzoeken en adviesopdrachten te werken. We introduceren je in ons netwerk en bieden je een inspirerende professionele omgeving met veel afwisseling in taken en werkzaamheden. Daarnaast organiseren we door het jaar heen verschillende workshops, studiemiddagen, culturele en sportieve activiteiten en borrels. Wat we nog meer te bieden hebben? 

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, inclusief begeleiding van een mentor.  
  • Een informele en persoonlijke sfeer. 
  • Een marktconforme stagevergoeding. 

 Solliciteren 
Reageren kan tot en met zondag 26 november om 23.59 uur. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee ronden: 

  1. Selectie op basis van CV en motivatiebrief. In je motivatiebrief horen we graag meer over je persoonlijke drijfveren, sterke eigenschappen en ontwikkelpunten. 
  2. Op basis van deze selectie kun je worden uitgenodigd voor een kennismaking met ons bedrijf. Deze kennismaking vindt plaats op maandag 4 of dinsdag 5 december. Je voert een gesprek met onze adviseurs, waarin we graag ingaan op je CV en je motivatie om stage te komen lopen bij KWINK groep. Daarnaast gaan we met je in gesprek over jouw idee voor een afstudeeronderzoek. In het geval van een meewerkstage betreft dit een casusgesprek.  

Ben je enthousiast geworden? Mail je CV en motivatiebrief naar Michelle Ploum via stage@kwinkgroep.nl. Heb je vragen, schroom niet om te mailen of te bellen! 

Ook zal KWINK groep op dinsdag 14 november 2023, van 17.00-18.00 uur een digitale informatiemiddag houden! Hier vertellen wij meer over KWINK groep en wat de stage jou allemaal kan brengen. Dit is natuurlijk ook hét moment om al je vragen te stellen! Wil je bij deze middag zijn? Meld je hiervoor aan via stage@kwinkgroep.nl.