Wil jij komend jaar studiegroep trainer worden?

lala
14/08/2017

Wil jij andere studenten helpen met vakken die jij al hebt gehad? Heb je nog tijd over naast je studie om wat bij te verdienen en wil je graag wat toevoegen aan je CV? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar nieuwe studiegroep trainers voor komend jaar. Dit houdt in dat je voor elk blok een presentatie geeft over de stof en ervoor zorgt dat je vragen kunt beantwoorden van studenten in nood. Dit levert je 20 euro op per studiegroep en veel dankbaarheid. Enige kennis van de vakken van afgelopen jaar is dus wel handig (maar als goede student is dit natuurlijk geen probleem ;)) en het leuk vinden om presentaties te geven scheelt ook. Je krijgt verder voldoende vrijheid om iets leuks van de studiegroepen te maken en zelfs een assistent die je op de hoogte houdt van wat de stof in het blok precies inhoudt (deze verdient overigens ook 10 euro)!

Dus: wil jij komend jaar studiegroepen geven aan het jaar onder jou en daar 20 euro per studiegroep voor verdienen, solliciteer dan nu via onderstaande link. De deadline om te solliciteren is zondag 27 augustus en de sollicitaties zullen plaatsvinden in de eerste week van september. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden als assistent, mail dan naar education@cedonulli.nl

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwT2CjeOo4_RNr9Kz8_YCYh7tUcKrLDpuxdo1MKeSdeVO4Rw/viewform

Terug