Vijf nieuwe partners

03/12/2018

Even voorstellen...

SKEPP

SKEPP is een nieuw proptech bedrijf uit Twente. Met hypermoderne technologieën verzorgen zij de verhuur van kantoorruimtes in heel Nederland en daarbuiten! Dit doen ze niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor freelancers en zzp'ers. Wie op zoek is naar een nieuwe kantoorruimte komt altijd goed terecht bij SKEPP!

Geld.nl

Geld.nl helpt bij het zoeken van de juiste verzekering of lening. Jij voert in wat je zoekt en Geld.nl vergelijkt de beste voorstellen voor jou en stuurt je door naar de dienstverlener. Bij Geld.nl onderscheiden ze zich door transparantie: achter deze glazen deuren zijn geen geheimen!

Maxilia

Maxilia helpt je graag met reclame maken, dat is hun motto. Dat doen ze door het bedrukken van elk kantoorvoorwerp dat je je maar kan bedenken, maar nog veel meer! Denk ook aan gepersonaliseerde paraplu's, kleding, gadgets, broodtrommers en tassen. Daarnaast is Maxilia verkozen tot beste website van de branche relatiegeschenken van 2018!

Traffic Today

Bij Traffic Today verzorgen ze de beste online marketing die bedrijven uit het MKB+ zich kunnen wensen. Traffic Today is full-service, wat wil zeggen dat ze alles verzorgen van SEO, SEA en Social campagnes. Met hechte teams verzorgen zij de beste resultaten voor de klanten waar iedereen trots op mag wezen.

Inshared
Inshared is dé autoverzekering van Nederland. Zij zijn geheel online, dus lekker goedkoop en makkelijk! En het beste is, als je het jaar schadevrij afsluit, krijg je geld terug! Inshared verzekert niet alleen je auto, maar ook je inboedel, opstal en je reis. Inshared: We All Benefit

Terug