Solliciteer voor een commissie!

lala
16/08/2017

Wil jij komend jaar extra actief zijn bij Cedo Nulli? Wil je nieuwe mensen leren kennen en ben je bereid om naast je studie tijd te investeren in het organiseren van gezellige, studie- en/of carrière gerelateerde activiteiten en reisjes? Solliciteer dan voor 17 september 23:59 naar een plek in één van onze commissies!

Wil jij komend jaar extra actief zijn bij Cedo Nulli? Wil je nieuwe mensen leren kennen en ben je bereid om naast je studie tijd te investeren in het organiseren van gezellige, studie- en/of carrière gerelateerde activiteiten en reisjes? Solliciteer dan naar een plek in één van onze commissies! 

Lees alles over de verschillende commissies in het informatieboekje (http://www.cedonulli.nl/commis...) en kom langs op de commissie interesse borrel in de Smitse op 11 september vanaf 17:30. 

Solliciteren kan door het sollicitatieformulier in te vullen vóór zondag 17 september 23:59 (http://www.cedonulli.nl/commis...). Op basis van je motivatie zullen we je uitnodigen voor een gesprek! 

Commissie Interesse Borrel: 11 september 17:30 
Sollicitatie deadline: 17 september 23:59

Terug