EVG Inhousedag

lala
08/08/2018

Ben je 3de jaars Bachelor, Masterstudent of net klaar met je studie? Dan is dit het evenement voor jou! Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij. Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij elk half jaar een Inhousedag. Hier komen afstuderenden en pas afgestudeerden naar toe om te ervaren wat het is om ICT manager te zijn.

Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. ICT Management speelt zich af of het snijpunt van Business en ICT. Onze trainees zijn gedetacheerd bij banken, telecombedrijven, luchtvaartmaatschappijen, overheidsinstellingen en software ontwikkelaars. Voorbeeld functies die onze Trainees beoefenen zijn : Business Analist, Project Manager, Proces Manager of Service Manager.

Ben jij nieuwsgierig, maar ook een tikkeltje eigenwijs. Heb je affiniteit met ICT, maar ben je geen techneut. Bovenal ben je ambitieus, sta je stevig in je schoenen en ben je klaar voor de vliegende start van je carrière! Dan mag je natuurlijk altijd direct solliciteren, maar je kunt ook bij onze Inhousedag langs komen. Hier kun je via een business game ervaren hoe het voelt om ICT Manager te zijn. Aan het eind van de middag weet je precies wat een Project Manager, IT Manager of bijvoorbeeld een Service Level Manager doet. Doe onze game en vind uit welke rol bij jou past. Schrijf je hier snel in, of solliciteer direct via https://evgstart.nl/vacatures-word-trainee/het-traineeship/

Terug