EERSTEJAARSWEEKEND

lala
07/07/2017

Beste aankomende eerstejaarsstudent, Wat leuk dat je hebt gekozen om te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam! Namens de Eerstejaarscommissie willen wij je uitnodigen voor het introductieweekend van S.F.V. Cedo Nulli; de studievereniging van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Psychologie, Bestuurskunde, Sociologie, Pedagogische Wetenschappen en MISOC). Cedo Nulli heeft bijna 1700 leden en meer dan 100 actieve leden die deel uitmaken van een commissie. Er worden reisjes georganiseerd naar verschillende steden zoals Budapest, Berlijn en Brussel. Ook worden er regelmatig toffe feesten georganiseerd en zijn er verschillende studie-inhoudelijke activiteiten. Denk hierbij aan gastsprekers en de jaarlijkse Social Sciences Career Week.

Dit introductieweekend is voor alle aankomende eerstejaarsstudenten en dus een super leuke gelegenheid om je aankomende medestudenten te leren kennen, een feestje te vieren en informatie te krijgen over je studie.

 Het weekend zal plaats vinden in het weekend voor de Eurekaweek (introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam). Dit eerstejaarsweekend is dus van vrijdagmiddag 18 augustus t/m zondagmiddag 20 augustus 2017 (twee overnachtingen). De locatie is een vakantieboerderij in Helvoirt, de Runsvoort, gelegen tussen Tilburg en ’s Hertogenbosch. Verdere informatie, zoals de reisopties en tijden, zal je een tijdje na je aanmelding ontvangen.

 Het zal een onwijs gezellig weekend worden, gevuld met activiteiten en de mogelijkheid om aankomende studiegenoten beter te leren kennen. Tijdens het weekend zal voor overnachtingen, eten en drinken gezorgd worden. De kosten voor het hele weekend bedragen €45,50 (inclusief servicekosten).

 Enthousiast geworden? Vul dan het onderstaande formulier in (dit is inclusief betaling)!

http://en.cedonulli.nl/agenda/event/register/354/freshmen-weekend/

 Zorg dat je er snel bij bent, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 Op Facebook hebben we een evenement, kijk hier voor meer info en zet jezelf op aanwezig! Dit is de link: https://www.facebook.com/events/142678179620125/?acontext=%7B%22ref%22%3A%2229%22%2C%22ref_notif_type%22%3A%22plan_user_joined%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D¬if_t=plan_user_joined¬if_id=1498664935885774

 Voor eventuele vragen kun je altijd mailen naar: ejc@cedonulli.nl

 We hopen je te zien bij het introductie weekend!

 Met vriendelijke groet,

 
De Eerstejaarscommissie

S.F.V. Cedo Nulli

Terug