Berenschot

lala
02/04/2019

Wie zijn wij? Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd. Al 80 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke sector en het bedrijfsleven met slimme en nieuwe inzichten die leiden tot opmerkelijke resultaten. Veel aandacht besteden we aan de kwaliteit en ontwikkeling van de professional. En de lat ligt hoog. Daarom een Berenschot Academie en een Berenschot Fundatie die onderzoek stimuleert. Want onze klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten.

Wat bieden wij?
Wij hebben een uitgebreid stageaanbod en bieden een traineeprogramma en andere startersfuncties aan. Als bestuurskundige kun je bij ons onder meer aan de slag bij de adviesgroepen Besturen en Samenwerken Fysieke Omgeving (BSFO) en Samenwerking en innovatie in het publieke domein (SPI). Denk hierbij aan alliantievorming, stakeholdermanagement, gemeentelijke fusies, datagedreven sturing, verandertrajecten, evaluaties, procesbegeleiding, stelselsturing, beleidsonderzoeken, en visie- en strategieontwikkeling. Dit doen we onder meer voor ministeries, provincies, gemeenten, netwerkbedrijven en uitvoeringsorganisaties (zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Enexis), waterschappen en publiek-private samenwerkingsorganisaties.

Zie voor meer informatie: https://www.berenschot.nl/algemeen/werken/ of https://www.berenschot.nl/werken/vacatures-bij-berenschot/

Terug