Activiteiten Week 26 (19 t/m 23 juni)

lala
18/06/2017

Lees hier over de activiteiten die we de komende week hebben!

20 juni: Pub Tour

Het is tijd voor een educatieve Pub Tour! Deze kroegentocht zal extra bijzonder worden: sociaal-historisch! In teams zal je kennis worden getest op de belangrijkste onderwerpen in de sociologie. Alle pubs die we bezoeken hebben een interessant verhaal die de basis zal vormen van onze kroegentocht. Het is mogelijk om je aan te melden als team (max. 5 mensen), of schrijf je in als individu en wordt door ons in een groep geplaatst.

Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen 3,- (excl. 50 cent iDeal kosten). 

Leden: http://en.cedonulli.nl/agenda/event/339/pub-crawl-members/
Niet-leden: http://en.cedonulli.nl/agenda/event/340/pub-crawl-non-members/


21 juni: Meat your fellow Freshmen!

Het thema voor deze activiteit is: grill ’n chill!

Bij onze laatste activiteit gaan we lekker met z’n allen chillen in een park met een aantal bbq’s erbij en gaan we diverse activiteiten doen die de zomer nog hoger in onze bollen laat stijgen! Dus neem je supersoaker, voetbal of frisbee mee en join us op onze afsluitende activiteit.


22 juni: Bootfeest!

Allerlaatste feest dit jaar!! Uiteraard moesten we er iets bijzonders van maken, dus wij gaan een ziek bootfeest organiseren! Heb je bandjes nodig, of kan je gewoon zwemmen? De Maas zal nooit meer hetzelfde zijn na dit avontuur; we zullen 2 uur lang non-stop feesten en nadat we van de boot afstappen is het feest nog niet voorbij... We zullen een epische afterparty houden bij Vrienden Live!

Voor maar 8 euro kan je met ons mee op de boot voor een onvergetelijke nacht, hiervoor krijg je ook nog eens 2 gratis drankjes! Schrijf je in via de link: http://en.cedonulli.nl/agenda/event/337/end-of-the-year-boat-party/

En zet jezelf op aanwezig op Facebook: https://www.facebook.com/events/1058850554259714/

We vertrekken vanaf Tropicana en je moet 20 minuten van tevoren aanwezig zijn, want als je te laat bent gaan we helaas niet op je wachten.


23 t/m 25 juni: Commissie Bedank Weekend

Vrijdag 23 juni zijn wij gesloten! We zullen met onze commissieleden een weekendje gaan genieten in mooie huisjes in Nederland. We hebben er heel veel zin in, en we zijn de maandag erop weer gewoon open!

Terug