Activiteiten Week 25 (12 t/m 16 juni)

lala
11/06/2017

Lees hier over de activiteiten die we de komende week hebben!

12 juni: Bijzondere ALV

De laatste maand zal er ook nog iets aan serieuze zaken gedaan moeten worden; we gaan namelijk de statuten aanpassen en hebben een plan geschreven voor de vereniging voor de komende 5 jaar! Natuurlijk moet dit worden ingestemd door de leden, en is daarom ook iedereen weer van harte uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering. 

Je bent welkom vanaf 19:00, dit keer gewoon op de campus: Y3-09.


13 juni: Paardentherapie

Mandy van "Horse your Mind" begeleidt zowel kinderen als ouders die iets dwars zitten met behulp van paarden. Zij zal ons vertellen wat haar therapie precies inhoud en over haar samenwerking met jeugdzorg, vervolgens mogen wij in interactie met het paard een opdracht uitoefenen!

Dus ben jij een échte peda en ben je gek van paarden of ben je gewoon geïnteresseerd in verschillende therapievormen? Zorg dan dat je er dinsdag 13 juni bij bent door je hier in te schrijven: https://docs.google.com/a/cedonulli.nl/forms/d/e/1FAIpQLSc01Uqka00Q-ew8QyAv3xG0U9J6PSWxMvxa04bVGdxNzJTo-A/viewform?c=0&w=1


13 juni: Landelijk Congres Psychologie

Onder de naam SSPN slaan alle studieverenigingen voor psychologie in Nederland hun handen in elkaar om op 13 juni 2017 het Landelijk Psychologie Congres te organiseren!

Dit jaar zal het thema zijn: "De Prestatie Generatie: Wie is de Milennial?". Op de jonge generatie van nu wordt veel druk gelegd om te presteren en iets te bereiken in het leven. Hoe gaan we daarmee om? Dit en veel meer kun je 13 juni te weten komen!

Schrijf je in via volgende link: http://eventix.nl/event/28388

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1826392754294366 

Volg dit evenement en like de pagina Landelijk Psychologie Congres om op de hoogte te blijven van de plannen voor deze dag. Graag tot 13 juni in de Boothzaal van de Universiteitsbibliotheek op de Uithof, save the date!


16 juni: Dolhuys met de Psychologiecommissie

1 op de 4 Nederlanders heeft te maken met een mentaal probleem. Dit betekent niet dat we gekker zijn dan de rest van de wereld, maar we kennen allemaal wel iemand die depressie, een burnout of Alzheimer's heeft. Er is nog steeds niet genoeg bekend over psychiatrie en vaak zijn er vooroordelen. 

Dolhuys is een psychiatrisch museum in Haarlem. Hier kun je de wereld van 'madness' meemaken en de grens tussen gek en normaal. Ontmoet gekken, cliënten zoals dat tegenwoordig heet, in dit interactieve museum en ondervindt hoe Nederland door de eeuwen heen met gekken is omgegaan. 

We zullen met de trein gaan om 10.00uur bij Rotterdam Centraal Station. 

Dit evenement is alleen voor psychologie studenten die lid zijn bij Cedo Nulli. Het evenement is gratis. 

De aanmeld link zal online komen op 1 juni om 12:00 uur.

Terug