Activiteiten Week 24 (5 t/m 9 juni) - DIESWEEK

lala
04/06/2017

Lees hier over de activiteiten die we de komende week hebben!

5 juni: DIESWEEK - Openingsborrel + eten

De vereniging is jarig en dat vieren wij! Dit jaar wordt Cedo Nulli alweer 38, een reden om feest te vieren! De hele week zullen we allerlei leuke activiteiten hebben; maar we beginnen met een openingsborrel, met mogelijkheid tot avondeten!

De borrel zal om 16:00 uur van start gaan en zal doorgaan tot een uur of 20:00. Op de borrel zal zelfs een Polaroid Camera aanwezig zijn, zodat jij een goede herinnering van deze mooie borrel boven je bed kan hangen (neem dus kleingeld mee!). 


6 juni: Voetbaltoernooi + BBQ

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse voetbaltoernooi! We zullen om 12:00 uur beginnen en om 17:00 uur zal het toernooi afgelopen zijn. Je kan zelfs tegen je tutoren spelen in de middag! 

We hebben onderscheid gemaakt tussen een 'fun' poule en een 'serious' poule, dus als je niet zo strijdlustig bent maar je wilt toch meedoen aan het tournament, dan kan dat met gemak. Voor beide poules zal er een winnaar zijn aan het eind van de dag. Bij Excelsior zal ook de kantine open zijn, dus tussen het spelen door kan je genoeg drinken en eten. 

6 juni: Maandelijkse Borrel / Bestuursbekendmakingsborrel

Een Maandelijkse Borrel als geen ander, en toch weer wel... De locatie en prijzen zijn zoals altijd Café Stalles - €1.90 voor bier & €2.90 voor wijn.

Maar... het nieuwe f.t. zal vandaag eindelijk hun functie kunnen uitspreken! Komt allen naar Stalles en ontmoet het nieuwe bestuur van volgend jaar! 

We vieren het laatste blok, de verjaardag van Cedo Nulli én het nieuwe bestuur; alle reden voor een groot feest!

7 juni: Kralingse Plas Spellen

Wat past beter bij een verjaardagsfeestje dan spelletjes spelen in het park? Niks dus, daarom gaan wij spelletjes spelen bij Kralingse Plas! We hebben Mega Twister, Lasergamen en nog meer! 

We beginnen om 14:00 uur en zullen rond 17:00 eindigen. Je hoeft je dus gelukkig niet zo'n zorgen te maken over je eventuele kater; want we kunnen uitslapen! (Of je kan naar je werkgroep, dat kan ook.)

Schrijf je in via de volgende link: https://goo.gl/forms/KeaXki1CfGh2UsQG3


7 juni: Eten bij Bregje!

Na onze buitenspeel sessie ben je van harte welkom om met ons een hapje te komen eten bij Bregje. Uiteraard ben je ook welkom als je niet met ons buiten hebt gespeeld. 

We zullen om 18:30 bij Bregje zijn en je hoeft maar 12.50 (excl. drinken) te betalen voor een 3-gangen diner! 


8 juni: Pannenkoeken Lunch

Hou jij ook zo van pannenkoeken? Wij wel! Daarom vieren we onze verjaardag met het eten van een goede lunch bij De Big (Kralingse Plas). Sinds we die avond natuurlijk een feest hebben, kun je maar beter goed lunchen! 

Een gewone pannenkoek met drankje is 9 euro; een speciale pannenkoek (spek, appel etc.) met drankje is 11 euro.


8 juni: Diesfeest @ Vrienden Live

Wanneer was de laatste keer dat je een episch verjaardagsfeestje had? Waarschijnlijk weer te lang geleden (eerlijk, een week is ook al te lang geleden)... Dus we geven een verjaardagsfeestje bij Vrienden Live voor onze 38ste verjaardag! 

Breng je vrienden, doe je dansschoenen aan, maak jezelf mooi en laat ons je beste moves zien! 

Tussen 22:00 en 23:00 zullen we gratis shotjes uitdelen, dus zorg ervoor dat je er enigszins vroeg bij bent! 

Verder is bier maar 2 euro; dus dat belooft een leuke avond te worden! 

Zet jezelf op aanwezig in het evenement, en dan sta je op de gastlijst: https://www.facebook.com/events/226382427855335


9 juni: Diescoop op de uni

Wat doe je met een kater? Juist! Lekker zitten, popcorn eten en een leuke film kijken. Helaas is vrijdag alweer onze laatste activiteit van de Diesweek, maar het is gelukkig een goede. 

Om 12:30 uur zullen we in T3-16 verzamelen om samen The Incredibles te kijken en te praten (albeit zachtjes) over onze week vol leuke activiteiten die we net achter de rug hebben. 

We hopen dat je er bij kunt zijn voor onze laatste activiteit deze week!

Terug