Activiteiten Mei

lala
02/05/2018

1 mei: ABN AMRO Sollicitatie Training | 15:00 @ Polak
Vraag jij je wel eens af wat een recruiter van jouw CV en motivatiebrief vindt? Of weet je nog niet helemaal wat er van je verwacht wordt tijdens een sollicitatie?

Geen probleem! Elke student loopt hier wel eens tegenaan. Of het nu gaat om een sollicitatie voor een bijbaantje, stage of vaste baan; solliciteren blijft spannend. Op 1 mei vertellen vijf recruiters van het gerenommeerde ABN Amro waar zij naar zoeken in een potentiële werknemer.

Tijdens deze workshop zullen de recruiters je feedback geven op de inhoud en lay-out van je CV en een motivatiebrief. Ook zullen ze één op één met jou een sollicitatiegesprek oefenen en je vertellen wat je de volgende keer beter kan doen. 

Lijkt dit je interessant? Meld je dan vóór 23 april aan via deze link: https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1FAIpQLSd_9TzyffMvMBkWafDMQRD0hMJAS1DSuUa-OF3UzQ-oH0v9lA/viewform

NB: je hoeft geen nieuwe CV en motivatiebrief te maken! Je kan de laatste CV en motivatiebrief die je hebt gebruikt uploaden.

2 mei: High Beer for your Career | 16:00 @ Melief Bender 
Op woensdag 2 mei organiseert Cedo Nulli een High Beer waar verschillende bedrijven bij ons aan zullen schuiven. Deze High Beer geeft je een kans om in contact te komen met interessante bedrijven die stages en baankansen aanbieden. Tijdens 5 rondes speciaalbieren en bijpassende hapjes kan je alles leren over je mogelijke toekomst bij deze instanties. Schuif gezellig aan, geniet van je bier en werk aan je toekomst. Dat alles voor maar € 8.50

Wie: Elke ESSB student van het tweede bachelor jaar en hoger
Waar: Melief Bender
Wanneer: 2 mei van 16:00 tot 19:00

3 mei: AMN Workshop | 11:00 @ T3-29
*** Dit event is voor studenten van Pedagogische Wetenschappen ***
Wil jij weten wat jouw natuurlijke begeleidingsstijl is, wat dat betekent en hoe jij zal begeleiden in de praktijk? Kom dan donderdag 3 mei naar de activiteit georganiseerd in samenwerking met AMN. Een week voor de activiteit krijg je als deelnemer een test die je moet maken en op de dag van de activiteit krijg jij hier terugkoppeling op: hoe begeleid jij, wat betekent dit en hoe kan je dit toepassen in de praktijk? Ben jij enthousiast geworden? Meld je snel aan!

Hier is de aanmeldlink:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuRg-Oa35IC8Av5YdHNNaRZfGyvtLeu-SMMM-KJRSYKQDT9A/viewform?c=0&w=1

4 mei / 5 mei: Brussel 
***De inschrijvingen zijn gesloten - het Cedo kantoor is tijdens deze dagen gesloten***
We kennen allemaal de politici en VIP's die belangrijke beslissingen maken voor Europa. We weten alleen niet hoe het is om hen te zijn...

Daarom nemen we jullie mee naar Brussel, om hun levensstijl te ervaren. Voor maar €34,50 krijg je:
- Een zacht kussen voor je hoofd voor 'snachts;
- Een geweldig dag- en avondprogramma;
- Vervoer;
- Een bezoek aan de grootste internationale organisaties;
- Een kijkje in de hoofdstad van Europa. 

De inschrijvingen gaan 24 maart open om 20:00. 

8 mei: Lezing Psychedelica | 15:00 @ CB-2 
Inschrijflink: https://goo.gl/forms/egD9IJHmW6PjwNuB2

Kunnen psychedelica zoals MDMA nuttig zijn als medicijn? En wat te denken over de populariteit van Ayahuasca ceremonies? 
Schrijfster en bodyworker Lisette Thooft heeft beiden ervaren en zal vertellen wat het voor haar heeft betekend. 

Wanneer al de angst uit je systeem wordt gedreven door grote doses endorfines, kan je 'mind' helderder zien, ontdekte zij. Trauma's kunnen transparant worden en nieuwe perspectieven worden gevonden.

Dit is ondersteund door onderzoek. Hoe mystieker de ervaringen die mensen hebben met drugs, hoe sterker en positiever de effecten zijn. Maar een vriendelijke, veilige setting en een warme, sympathieke steun door een professional zijn essentieel. 

9 mei: Trampoline Activiteit | 19:30 @ FreeStyleMotion Rotterdam
*** Unfortunately, this activity is full ***
In lijn met de recente 'nostalgische sportdag' is hier een nieuwe kindertijd fantasie: trampoline springen in een indoor hal! (Trampolines everywhere). 

En om het beter te maken... je kan mee voor maar €2,00! 

Maak kennis met je innerlijke gymnast / vermaak je met het freestyle parkour / of kom gewoon en spring alsof er geen morgen is!

13 mei: Deadline Bestuurssollicitaties 23:59
HET 33E ZOEKT HET 34E BESTUUR!

Wil jij volgend jaar het beste jaar van je (studenten)leven hebben? Ben jij een echte doener en wil je je een jaar lang inzetten om Cedo Nulli naar een hoger niveau te tillen? Dan is een bestuursjaar iets voor jou! Als bestuur van Cedo Nulli werk je met z’n zessen een jaar lang intensief samen om de vereniging draaiende te houden en om geweldige activiteiten neer te zetten. Daarnaast geef je je CV en je netwerk een gigantische boost.

Geïnteresseerd? Kom langs op ons kantoor om een informatieboekje op te halen, te kletsen met het 33e bestuur en laat je informeren over het beste jaar van je (studenten)leven! 

15 mei / 16 mei: Landelijk Bestuurskunde Congres 
Dit jaar zijn de landelijke congressen voor sociologie en psychologie al geweest, maar er is er nog eentje! Het Landelijk congres Bestuurskunde is op 15 en 16 mei en zal in Groningen plaatsvinden. Benieuwd naar het thema? Check dan snel de video in de link!

https://www.youtube.com/watch?v=WQAUA6S4H8k

17 mei: Interfaculty Party | 22:00 @ NORA 
Op donderdag 17 mei vindt de jaarlijkse Interfaculty Party plaats. ACE, Cedo Nulli, FAECTOR, In Duplo, JFR, MAEUR en SHARE combineren hun krachten en zorgen voor een onvergetelijke avond! 

De ticketverkoop start op maandag 16 april om 18:00 via de website van je vereniging. Je kan een gast meenemen naar het feest dat geen lid is van een van de verenigingen. Let op: het evenement is 18+  en ID's zullen worden gecheckt aan de deur.
Koop je single ticket hier of je single + guest ticket hier.

22 mei: Bijzondere Algemene Ledenvergadering | 19:00 @ T3-29
Tijdens de vorige Bijzonder Algemene Ledenvergadering, werd het vereiste van het aantal stemgerechtigde aanwezige leden niet gehaald, waardoor een tweede BALV zal worden gehouden op 22 mei. Tijdens deze GA zullen alle aanwezige leden vragen stellen over en stemmen op de veranderingen die in de statuten zijn aangebracht. De officiële uitnodiging voor deze BALV zul je later ontvangen.

25 mei: Alumni Drink | 20:00 @ V11
Na de klassieke Alumnieuwjaarsborrel is het tijd voor iets nieuws: de Alumni BootBorrel! Hiervoor hebben we de boeg van de V11 tot onze beschikking. Deze rode boot ligt aangemeerd aan de Wijnhaven, vlakbij Beurs, en is omgebouwd tot een typische Britse pub. De perfecte plek om je oud- studiegenoten weer te treffen.

Verzuip dus met ons mee en zet koers naar deze welvarende borrel. Het wordt een prachtige ervaring. We overdrijven niet, we zijn gewoon recht door zee. Laat het allemaal even bezinken, maar houd de boot niet af en zet jezelf vlot op aanwezig. Dan gaan we allemaal naar de haaien op 25 mei!

28 mei - 1 juni: Charity Week
Van 28 mei tot en met 1 juni, zal de community committee de charity week organiseren. Tijdens deze belangrijke week worden verschillende activiteiten georganiseerd, met name gericht op minderheden en goede doelen. Draag je steentje bij aan de maatschappij en doe mee! Het exacte programma zal nog even geheim blijven, dus houd de Facebook in de gaten!

Terug