Activiteiten december

lala
04/12/2017

Lees hier welke activiteiten er in november op het programma staan! Dit artikel wordt wekelijks geüpdatet!

30 november t/m 7 december: Social Sciences Career Week
Dit jaar wordt de Social Sciences Career Week voor de derde keer op rij georganiseerd van 30 november tot 7 december 2017. Een week vol inspirerende sprekers, boeiende workshops en leerzame skill trainingen. Het thema is dan ook ‘Believe to Achieve’. Inspiratie, daar draait het om dit jaar. Het doel is dan ook om studenten van de Erasmus School of Social and Behavioral Sciences te inspireren en te laten zien wat ze kunnen bereiken en doen na hun studie. Of je nu net gestart bent met studeren of al bijna afgestudeerd bent, tijdens de SSCW zullen we een breed scala aan activiteiten en workshops aanbieden! Van een etiquettelunch tot motivatiespreker en van grote organisaties zoals het Ministerie van Defensie tot kleinere organisaties als Jonge Honden. Kijk voor meer informatie op onze website (www.sscw.info) en laat je zelf inspireren door ons programma.
>> FB event

11 december: Studiereis Interesse Borrel
Aan alle (toekomstige) avontuurlijke Cedo reizigers: op 11 december zal de interesse borrel voor de studiereis plaatsvinden. Jullie krijgen hier meer informatie over het programma van de beste week van dit jaar! Natuurlijk zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen die je zou kunnen hebben en om je mede reisgenoten te leren kennen. Dus: drink een biertje, neem je vrienden mee, pak je ID/paspoort en je hebt alle ingredienten voor een geweldige week! We zullen de nacht voortzetten in verschillende clubs/cafés in Rotterdam en nemen je de ochtend hierna mee naar het Cedo kantoor om je in te schrijven!
>>FB event

12 december: Studiereis Inschrijvingen
De ochtend na de interesse borrel is het tijd voor de inschrijvingen! De inschrijvingen openen om 08:00 in het Cedo Nulli kantoor (T15-03). Er zijn slechts 28 plaatsen beschikbaar; dus zorg dat je op tijd bent! Er zijn een aantal belangrijke regels voor de inschrijfprocedure:
- Je moet lid zijn van Cedo Nulli
- Wanneer je fysiek aanwezig bent krijg je voorrang. Kan je er zelf niet zijn? Zorg dan dat iemand voor je in de rij gaat staan die zelf niet meegaat op studiereis. Je kunt ook mailen; maar e-mails worden pas achteraf verwerkt.
- Neem een kopie van je ID/paspoort mee
- Je zult ter plekke een aanbetaling moeten doen van €100 (via iDeal)

Voor meer informatie, houd het Facebook event van de Studiereis Interesse Borrel in de gaten!

13 december: Algemene Leden Vergadering

Beste leden van Cedo Nulli,

Vraag jij je ook wel eens af wat er bij Cedo Nulli achter de schermen gebeurt? Zou je meer te weten willen komen over de vereniging op zich? Of ben je geïnteresseerd in het doen van een bestuursjaar in de toekomst? 

Op 13 december zal de eerste Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden. Tijdens de ALV kun je vragen stellen aan het 33e bestuur die te maken hebben met hun beleidsplan en opmerkingen plaatsen over de algemene gang van zaken.

Bij deze zijn jullie allen uitgenodigd om de ALV bij te wonen. Jullie feedback wordt erg op prijs gesteld en toegepast in de periode na de december ALV. 

We hopen jullie daar te zien! 

>> FB event

Terug