Gezocht: Het 35e F.T. bestuur 

Ben jij klaar voor een life changing experience? Word onderdeel van het nieuwe bestuur van Cedo Nulli! We zijn op zoek naar een nieuw bestuur dat de vereniging wil leiden voor het aankomend academisch jaar (2019-2020). Als het bestuur ben je verantwoordelijk voor de gehele faculteitsvereniging met meer dan 2000 leden en 100 commissieleden. Je zal betrokken zijn bij het organiseren en begeleiden van verschillende activiteiten zoals een carrière week, vier verschillende reizen naar het buitenland en ontelbaar veel studie of carrière gerelateerde activiteiten voor de leden.

Een bestuursjaar biedt je de kans om te leren over je sterktes en zwaktes, om sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen, en om een unieke band te creëren met een diverse, ambitieuze groep. Het doen van een bestuursjaar heeft ook een grote positieve invloed op je CV, en geeft je een groot voordeel bij het zoeken naar jouw droombaan.

Kom langs op het Cedo Kantoor (T15-03) voor een kop koffie en een leuk gesprek! We kijken uit naar jouw sollicitatie. Vergroot je sterkte aankomend jaar!