Gezocht: Het 35e F.T. bestuur 

Ben jij klaar voor een life changing experience? Word onderdeel van het nieuwe bestuur van Cedo Nulli! We zijn op zoek naar een nieuw bestuur dat de vereniging wil leiden voor het aankomend academisch jaar (2019-2020). Als het bestuur ben je verantwoordelijk voor de gehele faculteitsvereniging met meer dan 2000 leden en 100 commissieleden. Je zal betrokken zijn bij het organiseren en begeleiden van verschillende activiteiten zoals een carrière week, vier verschillende reizen naar het buitenland en ontelbaar veel studie of carrière gerelateerde activiteiten voor de leden.

Een bestuursjaar biedt je de kans om te leren over je sterktes en zwaktes, om sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen, en om een unieke band te creëren met een diverse, ambitieuze groep. Het doen van een bestuursjaar heeft ook een grote positieve invloed op je CV, en geeft je een groot voordeel bij het zoeken naar jouw droombaan.

Kom langs op het Cedo Kantoor (T15-03) voor een kop koffie en een leuk gesprek! We kijken uit naar jouw sollicitatie. Vergroot je sterkte aankomend jaar!


APPLICATION PROCEDURE: 

You can apply before 23:59 on Sunday the 12th of May. You can send your application to application@cedonulli.nl. Please include your motivation letter and CV.

Formal requirements     
- Make sure your motivation letter is no longer than 2 pages;      
- Please use Times New Roman, size 12;      
- Please hand in your motivation letter and CV as a PDF file;      
- You may hand in your CV and motivation letter in either English or Dutch, however make sure they are both in the same language;      
- Make sure your CV has all your contact information on it.

Content guidelines  

In your motivation letter, please explain the following:    
 - Your motivation to apply for a board year;      
- Why you apply specifically for the board of Cedo Nulli;      
- What you want to learn and what you hope to get out of a board year;      
- The function(s) you prefer and why those functions;      
- Why you are the right person for that function(s).

Please be as specific as possible and illustrate all statements with relevant examples and/or experiences. We are looking forward to your application!