Debat op 2

18/11/2013
lala

​Op woensdag 4 december zal de Bestuurskundecommissie namens Cedo Nulli een uitstapje organiseren naar de live uitzending van het debatprogramma Debat op 2 en jij kunt hierbij zijn! Debat op 2 staat altijd garant voor stevige debatten over actuele onderwerpen en dat zal ook deze avond het geval zijn.

Lees meer

Activiteit Bestuurkundecommissie: Bezoek aan de Tweede Kamer

13/11/2013
lala

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in het hart van de Nederlandse democratie? Dan is dit je kans. Op woensdag 27 november organiseert de bestuurskundecommissie namelijk een bezoek aan de Tweede Kamer. Behalve een rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer zullen wij daar ook in gesprek gaan met VVD-kamerlid Mark Harbers en is er de mogelijkheid tot het stellen van al je prangende vragen.

Lees meer

FSW 50 in de stad – Ontbijtsessie

12/11/2013
lala

Ontbijt- en borrelsessies bieden de mogelijkheid om er eens op uit te trekken en elkaar in de stad op locatie te ontmoeten. In het FSW50-jaar wordt op verschillende plekken in de stad een aantal bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens  iedere bijeenkomst staat spraakmakend onderzoek van een van de opleidingen of instituten van de FSW centraal. Tijdens de laatste lezing op 20 november zullen verschillende sprekers een presentatie houden omtrent het versterken van de internationale positie van Rotterdam.

Lees meer

Nieuwe SoFa

05/11/2013
lala

De nieuwe SoFa is online met verhalen over de taaltoets , een student als voorzitter van de Faculteitsraad en een ontmoeting tussen iemand van de oudste en de jongste opleiding.

Lees meer