Gala 13 februari

18/12/2013
lala

13 februari 2014 is het zover en zal het jaarlijks terugkerende gala plaatsvinden. Het gala wordt georganiseerd door vijf studieverenigingen, namelijk Cedo Nulli, Econometrisch Dispuut, FBMG, MAEUR en In Duplo. Gedurende deze chique avond kun je onbeperkt genieten van allerlei drankjes en muziek en waan je je in echte casino sferen.

Lees meer

Nieuwe SoFa online

17/12/2013
lala

De nieuwe SoFa is online met verhalen over de kijk van studenten, alumni en Rinus van Schendelen op de FSW, de laatste column van Peter Achterberg en het lustrumfeest.

Lees meer

FSW 50 - Eindfeest

04/12/2013
lala

Omdat de Faculteit der Sociale Wetenschappen dit jaar 50 jaar bestaat ben je als student van harte uitgenodigd op het FSW-50 Eindfeest op 12 december in het Erasmus Paviljoen. Het belooft een spetterende avond te worden vol met hapjes, drankjes en muziek van ‘eigen’ bodem. Vanaf 20:15 uur gaat de zaal open en zal de decaan een speech houden. Daarna zal er muziek zijn in de zaal, het restaurant en in de karaokebar.

Lees meer

De Opleidingscommissie Bestuurskunde zoekt studentleden

29/11/2013
lala

De opleidingscommissie Bestuurskunde is per direct op zoek naar een enthousiaste tweedejaars bachelorstudent en een student uit het schakeljaar die zich willen inzetten voor de kwaliteit van de opleiding.

Lees meer