Sociologische Berlijnreis 2014

20/02/2014
lala

Ook dit jaar is het weer raak, de Sociologiecommissie organiseert speciaal voor Sociologiestudenten een reisje naar Berlijn! Rijk aan cultuur en divers wat zo'n beetje alles betreft, perfect voor een studie-inhoudelijk tripje dus. Naast de sociologisch verantwoorde activiteiten zullen we ook het befaamde uitgaansleven niet vergeten, dat spreekt voor zich.

Lees meer

Masterdag Nijmegen

17/02/2014
lala

Zit jij in je Bachelor en weet je nog niet zo goed welke Master je wilt gaan doen of welke Masters er überhaupt allemaal zijn? En wil je hierbij ook oriënteren in andere studieplaatsen? Dan is de Masterdag van de Radboud Universiteit te Nijmegen misschien een bezoekje waard.

Lees meer

De nieuwe SoFa staat online!

11/02/2014
lala

De nieuwe SoFa is online met verhalen over het uitstellen van afstuderen, wat als je blijft zitten, de participatiesamenleving en‘ambassadeurs’ over de voor- en nadelen van studeren aan de FSW.

Lees meer

Kroegcollege "de datingcoach"

10/02/2014
lala

Kijk eens mee in het leven van een coach! Maandag 10 februari zal in het kroegcollege door een van de beste datingcoaches van Nederland vertelt worden over het coachingsleven. En dat het onderwerp 'daten' is komt mooi uit zo net voor Valentijnsdag, nietwaar?

Lees meer