FSW Carrièredag

06/03/2014
lala

Op woensdag 19 maart 2014 organiseert de Carrièrecommissie van S.F.V. Cedo Nulli op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam de FSW Carrièredag 2014! Na de eerder dit studiejaar succesvol verlopen workshop ‘Op naar je baan!’, de Netwerktraining en de Netwerkborrel, stelt de Carrièrecommissie de studenten ditmaal met een gevarieerd en interessant dagprogramma in de gelegenheid zich op hun carrière te oriënteren. 


Lees meer

Gastcollege directeur CPB

25/02/2014
lala

De Nederlandse economie lijkt weer vaart te krijgen. De groei trekt aan, de werkloosheid stijgt niet meer, de huizenmarkt vertoont tekenen van herstel. Eindelijk, na vele jaren van somberheid en stagnatie lijkt het nu toch de goede kant op te gaan. Begin maart komt het CPB met de nieuwste ramingen, ook voor 2015.

Lees meer

Landelijk Sociologie Congres 'Angst' - 12 maart 2014

20/02/2014
lala

Goed nieuws! De geruchten van afgelopen week kunnen eindelijk bevestigd worden. Het Landelijke Sociologie Congres zal worden geopend door niemand minder dan Wout Ultee! Na verschillende boeiende lezingen zal deze bijzondere dag bovendien afgesloten worden door Abram de Swaan. Het thema van het congres is 'Angst', hier zullen dan ook alle lezingen mee te maken hebben.

Lees meer

Sociologische Berlijnreis 2014

20/02/2014
lala

Ook dit jaar is het weer raak, de Sociologiecommissie organiseert speciaal voor Sociologiestudenten een reisje naar Berlijn! Rijk aan cultuur en divers wat zo'n beetje alles betreft, perfect voor een studie-inhoudelijk tripje dus. Naast de sociologisch verantwoorde activiteiten zullen we ook het befaamde uitgaansleven niet vergeten, dat spreekt voor zich.

Lees meer