Master Your Future

11/04/2014
lala

​Op woensdag 30 april organiseren het SPS-NIP Platform Rotterdam en Cedo Nulli de orientatiedag voor alle masters van psychologie, Master Your Future! Op deze dag zullen workshops en lezingen worden gegeven waarin alumni, professionals en masterstudenten komen spreken over de vijf psychologische masters aan de Erasmus Universiteit.

Lees meer

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

07/04/2014
lala

Namens het 29e bestuur der S.F.V. Cedo Nulli zijn alle leden van harte uitgenodigd om op woensdag 9 april 2014 vanaf 19:00 uur de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Tijdens deze gelegenheid legt het huidige bestuur verantwoording af over hun functioneren van de afgelopen maanden, kunt u het bestuur vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om uw mening te ventileren over tal van kwesties die spelen binnen de vereniging.

Lees meer

Verkiezingsdebat "Jong in Europa"

02/04/2014
lala

De gemeenteraadsverkiezingen zijn nog maar net achter de rug of de volgende verkiezingen staan alweer voor de deur. In mei 2014 zijn namelijk de Europese parlementsverkiezingen. Deze verkiezingen zijn erg belangrijk en bepalen deels welke koers er gekozen wordt voor de komend jaren in Europa. Om studenten een handje te helpen bij hun stemkeuze organiseert de bestuurskundecommissie van S.F.V Cedo Nulli op woensdag 7 mei het ‘Jong in Europa’ verkiezingsdebat.

Lees meer

Nieuwe SoFa online

27/03/2014

De nieuwe SoFa is online met verhalen over het congres van Cedo Nulli, tutoren, studenten die ‘burgerparticipatie-app’ bedenken en ‘stage ook belangrijk als opstap’

Lees meer