Lustrumactiviteit: Decadente avond

27/11/2013
lala

Het Lustrumjaar 2013-2014 is bijna halverwege! Om 2014 op ni'veau te beginnen organiseert de Lustrumcommissie op 9 januari 2014 een decadente avond. Dit betekent een chique diner met meerdere gangen met bijpassende wijnen en een avond waarbij we na een goede uitleg van de etiquette ons eens een keer zullen gedragen ‘zoals het heurt’.

Lees meer

Eerstejaarsfeest donderdag 20 november

20/11/2013
lala

Speciaal voor alle eerstejaarsstudenten organiseert Cedo Nulli aanstaande donderdagavond een eerstejaarsfeest, dit keer met het thema Neon! Trommel je vrienden op, trek je meest felgekleurde outfit aan en wees erbij, want dit spectaculaire feest wil je niet missen!

Lees meer

Debat op 2

18/11/2013
lala

​Op woensdag 4 december zal de Bestuurskundecommissie namens Cedo Nulli een uitstapje organiseren naar de live uitzending van het debatprogramma Debat op 2 en jij kunt hierbij zijn! Debat op 2 staat altijd garant voor stevige debatten over actuele onderwerpen en dat zal ook deze avond het geval zijn.

Lees meer

Activiteit Bestuurkundecommissie: Bezoek aan de Tweede Kamer

13/11/2013
lala

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in het hart van de Nederlandse democratie? Dan is dit je kans. Op woensdag 27 november organiseert de bestuurskundecommissie namelijk een bezoek aan de Tweede Kamer. Behalve een rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer zullen wij daar ook in gesprek gaan met VVD-kamerlid Mark Harbers en is er de mogelijkheid tot het stellen van al je prangende vragen.

Lees meer