Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

07/04/2014
lala

Namens het 29e bestuur der S.F.V. Cedo Nulli zijn alle leden van harte uitgenodigd om op woensdag 9 april 2014 vanaf 19:00 uur de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Tijdens deze gelegenheid legt het huidige bestuur verantwoording af over hun functioneren van de afgelopen maanden, kunt u het bestuur vragen stellen en heeft u de mogelijkheid om uw mening te ventileren over tal van kwesties die spelen binnen de vereniging.

Lees meer

Verkiezingsdebat "Jong in Europa"

02/04/2014
lala

De gemeenteraadsverkiezingen zijn nog maar net achter de rug of de volgende verkiezingen staan alweer voor de deur. In mei 2014 zijn namelijk de Europese parlementsverkiezingen. Deze verkiezingen zijn erg belangrijk en bepalen deels welke koers er gekozen wordt voor de komend jaren in Europa. Om studenten een handje te helpen bij hun stemkeuze organiseert de bestuurskundecommissie van S.F.V Cedo Nulli op woensdag 7 mei het ‘Jong in Europa’ verkiezingsdebat.

Lees meer

Nieuwe SoFa online

27/03/2014

De nieuwe SoFa is online met verhalen over het congres van Cedo Nulli, tutoren, studenten die ‘burgerparticipatie-app’ bedenken en ‘stage ook belangrijk als opstap’

Lees meer

Lustrumcongres: aanmeldingen stromen binnen!

25/03/2014
lala

De aanmeldingen voor het lustrumcongres gaan hard! Zorg dat je er op tijd bij bent en pak de workshops van je eerste keuze. Lees hier meer over je aanmelding.

Lees meer