Aanvulling reportage in Credo Magazine

08/05/2014
lala

In jaargang 5, editie 2 van het Credo Magazine, die deze week verscheen, is een uitgebreide reportage te lezen over het onderzoek dat Credo Magazine deed naar drugsgebruik onder EUR studenten. Uit dit onderzoek bleek dat 30% van hen weleens verdovende middelen heeft gebruikt.

Lees meer

Cedo's biercantus!

01/05/2014
lala

Na jaren van smachten is het dan eindelijk zover: op 21 mei organiseren de Kascommissie, Activiteitencommissie en de Senaat Cedo's eerste cantus!

Lees meer

​Inhousedag Shell

16/04/2014
lala

Altijd al een kijkje willen nemen in de keuken van het grootste bedrijf ter wereld? Dat kan nu! Op dinsdagmiddag 6 mei kun jij op bezoek gaan bij de vestiging van Shell in Rijswijk, waar je onder andere deel zal nemen aan de 'management skills game' en een senior HR manager je inzicht zal geven in zijn functie en bijbehorende taken. Natuurlijk is er aan het eind van de middag de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden tijdens een borrel met medewerkers van Shell.

Lees meer

Master Your Future

11/04/2014
lala

​Op woensdag 30 april organiseren het SPS-NIP Platform Rotterdam en Cedo Nulli de orientatiedag voor alle masters van psychologie, Master Your Future! Op deze dag zullen workshops en lezingen worden gegeven waarin alumni, professionals en masterstudenten komen spreken over de vijf psychologische masters aan de Erasmus Universiteit.

Lees meer