Tandzorg Kralingen

19/08/2018
lala

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Tandzorg Kralingen, Wij zijn een moderne groepspraktijk met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes. Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht.

Lees meer

EVG Inhousedag

08/08/2018
lala

Ben je 3de jaars Bachelor, Masterstudent of net klaar met je studie? Dan is dit het evenement voor jou! Sommige mensen weten al van jongs af aan wat ze later willen worden. Astronaut, chirurg, juf op school. Maar met sommige beroepen is het moeilijk je voor te stellen wat zo iemand doet. ICT manager is zo’n beroep. En dat terwijl het een van de meest geweldige beroepen ter wereld is. Vinden wij. Om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit geweldige vak organiseren wij elk half jaar een Inhousedag. Hier komen afstuderenden en pas afgestudeerden naar toe om te ervaren wat het is om ICT manager te zijn.

Lees meer

Cedo Nulli kantoor gesloten wegens zomervakantie

16/07/2018
lala

Van 30 juni t/m 2 september zal het Cedo Nulli kantoor gesloten zijn vanwege de zomervakantie. Voor vragen kun je mailen naar info@cedonulli.nl of naar het desbetreffende bestuurslid (zie 'contact').

Lees meer

Vacature Silver Psychologie

29/06/2018
lala

​Zit jij in de afrondende fase van je studie (klinische) psychologie en ben je je aan het oriënteren op een leuke, uitdagende baan om je carrière als psycholoog mee te starten? Silver Psychologie is een jonge, groeiende psychologenpraktijk en om die reden hebben we mogelijkheden voor jou als starter. Wij hebben een traineeship ontwikkeld waarbij we je in een periode van 2 jaar klaarstomen tot een ervaren basispsycholoog ínclusief behandelervaring.

Lees meer