Solliciteer voor een commissie!

16/08/2017
lala

Wil jij komend jaar extra actief zijn bij Cedo Nulli? Wil je nieuwe mensen leren kennen en ben je bereid om naast je studie tijd te investeren in het organiseren van gezellige, studie- en/of carrière gerelateerde activiteiten en reisjes? Solliciteer dan voor 17 september 23:59 naar een plek in één van onze commissies!

Lees meer

Wil jij komend jaar studiegroep trainer worden?

14/08/2017
lala

Wil jij andere studenten helpen met vakken die jij al hebt gehad? Heb je nog tijd over naast je studie om wat bij te verdienen en wil je graag wat toevoegen aan je CV? Lees dan snel verder!

Lees meer

EERSTEJAARSWEEKEND

07/07/2017
lala

Beste aankomende eerstejaarsstudent, Wat leuk dat je hebt gekozen om te studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam! Namens de Eerstejaarscommissie willen wij je uitnodigen voor het introductieweekend van S.F.V. Cedo Nulli; de studievereniging van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Psychologie, Bestuurskunde, Sociologie, Pedagogische Wetenschappen en MISOC). Cedo Nulli heeft bijna 1700 leden en meer dan 100 actieve leden die deel uitmaken van een commissie. Er worden reisjes georganiseerd naar verschillende steden zoals Budapest, Berlijn en Brussel. Ook worden er regelmatig toffe feesten georganiseerd en zijn er verschillende studie-inhoudelijke activiteiten. Denk hierbij aan gastsprekers en de jaarlijkse Social Sciences Career Week.

Lees meer

Activiteiten Week 28 (3 t/m 7 juli)

02/07/2017
lala

Lees hier over de activiteiten die we de komende week hebben!

Lees meer