PrinsjesBelang maandag 17 september

10/09/2018
lala

Beste lezer, Prinsjesdag 2018 staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe editie van het Prinsjesfestival. Het festival vindt plaats van 10 t/m 18 september en kent dit jaar het thema: ‘Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?! | Over toekijken of meedoen in onze democratie’. Middels feestelijke en inhoudelijke activiteiten draagt het festival bij aan de aandacht voor en de betekenis van Prinsjesdag.

Lees meer

Activities September '18

02/09/2018
lala

Take a look at our activities in the upcoming month!

Lees meer

Vacature dyslexie behandelaren

24/08/2018
lala

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste psychologen en orthopedagogen (M/V) voor onze vestigingen in: Gorinchem, Rotterdam, Maassluis, Brielle, Leiden, Poortugaal, Nijmegen en de Drechtsteden. Leestalent, onderdeel van hét Kindzorgcentrum Educto, is een professionele zorgverlener op het gebied van diagnostiek en best-practice behandeling van dyslexie. Dit doen we – momenteel – vanuit veertien locaties (Kindzorgcentra), verspreid door Zuidwest-, Midden- en Oost-Nederland. Van essentieel belang bij onze aanpak zijn korte lijnen en betrokkenheid van iedereen rondom het kind. Daarom gebeurt behandeling altijd dichtbij het kind, vaak gewoon op school. Leestalent is aangesloten bij het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie.

Lees meer

Tandzorg Kralingen

19/08/2018
lala

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Tandzorg Kralingen, Wij zijn een moderne groepspraktijk met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes. Voor alle tandheelkundige behandelingen kunt u bij ons terecht.

Lees meer