Studiegroepen

11/05/2015
lala

Als studievereniging begrijpen wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op een tentamen. Daarom organiseren wij binnenkort weer studiegroepen! Onder begeleiding van een ouderejaars student kun je vragen stellen en knelpunten bespreken. Voor de komende tentamens is het rooster van de studiegroepen als volgt:

Lees meer

Algemene Leden Vergadering

10/05/2015
lala

Woensdag 13 mei om 19:00 vindt de Algemene Leden Vergadering plaats bij A.R.S.R. Skadi. Deze vergadering is toegankelijk voor alle leden van Cedo Nulli. Het is erg waardevol om hierbij aanwezig te zijn, omdat dit het moment is waarop je inspraak kan hebben op het reilen en zeilen van de vereniging en vragen kan stellen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Lees meer

MRT Workshop

08/05/2015
lala

Hoogtijd voor de volgende activiteit van de pedacom! Aanstaande dinsdag komt Patricia Molenaar ons een workshop geven. Zij is een motorisch remedial teacher en vakleraar in het cluster 4 onderwijs voor leerlingen met gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen. Binnen onze opleiding staat de ontwikkeling van het kind vaak centraal, en een deel van die ontwikkeling is de motorische ontwikkeling. Velen denken dat dit vanzelf gaat, net als het groeien, maar is dit wel zo? Wanneer loopt de motoriek achter en wat zijn de gevolgen hiervan? Om hier antwoord op te krijgen komt Patricia ons iets vertellen over de volgende onderwerpen:

Lees meer

Diesweek presentatie

04/05/2015
lala

De Diescommissie werkt al maanden aan verschillende activiteiten, locaties en thema-gerelateerde accessoires om een geweldige week neer te zetten. De Diesweek staat in het teken van de verjaardag van Cedo Nulli, die plaatsvindt van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni. Deze week is gevuld met vele activiteiten waaraan je kan deelnemen. We hebben elke dag een activiteit georganiseerd en hopen dat iedereen aan zoveel mogelijk activiteiten deelneemt. De Diescommissie wil jullie allemaal van harte uitnodigen op onze Diesweek presentatie op 7 mei in café Boudewijn. Deze avond zullen we het thema verklappen, alle activiteiten presenteren en krijg je de gelegenheid om je als eerste in te schrijven voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plek!

Lees meer