Diesweek presentatie

04/05/2015
lala

De Diescommissie werkt al maanden aan verschillende activiteiten, locaties en thema-gerelateerde accessoires om een geweldige week neer te zetten. De Diesweek staat in het teken van de verjaardag van Cedo Nulli, die plaatsvindt van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juni. Deze week is gevuld met vele activiteiten waaraan je kan deelnemen. We hebben elke dag een activiteit georganiseerd en hopen dat iedereen aan zoveel mogelijk activiteiten deelneemt. De Diescommissie wil jullie allemaal van harte uitnodigen op onze Diesweek presentatie op 7 mei in café Boudewijn. Deze avond zullen we het thema verklappen, alle activiteiten presenteren en krijg je de gelegenheid om je als eerste in te schrijven voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plek!

Lees meer

Laatste Bestuur Informatie Bijeenkomst

02/05/2015
lala

Als Bestuur sta je aan het roer van een vereniging met bijna 1600 leden, vier studies, 15 commissies bestaande uit 92 leden, die allerlei activiteiten en projecten neerzetten door het hele jaar heen. Binnen dit mooie jaar zijn er uiteenlopende functies om voor te solliciteren. Je zal je bezighouden met een mix van algemene en functie specifieke taken. ​Wil jij beginnen aan het beste jaar van je leven? Denk jij eraan om deze uitdaging aan te gaan? Kom dan 4 mei om 15:00 naar de Cedo kamer. Het 30e bestuur van Cedo Nulli zal hier een uitgebreidere presentatie geven over een bestuursjaar in het algemeen, alle laatste vragen beantwoorden die je hebt en informatie delen of de aanmeldingsprocedure en het sollicitatiegesprek.

Lees meer

Sollicitatie data bestuur

23/04/2015
lala

De data voor de bestuurssollicitatie gesprekken zijn bekend! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, hou dan alvast deze data vrij in je agenda. We zullen de gesprekken inplannen binnen deze drie data, zorg dus dat je zoveel mogelijk vrij hebt binnen deze tijden. Uiteraard kan wel gekeken worden welke tijden binnen deze marge het beste uitkomen. De deadline is zondag 10 mei 23:59. Hopelijk zien we je ergens binnen deze drie dagen tijdens het sollicitatiegesprek! Klik op 'Lees meer' voor de data.

Lees meer

Masteravond sociologie

18/04/2015
lala

De sociologiecommissie organiseert op dinsdag 21 april 2015 een speciale avond voor bachelorstudenten die meer willen weten over mogelijke masteropleidingen en het leven daarna. Als je wil weten hoe je mogelijk kunt ontpoppen als sociologiestudent, dan is dit bij uitstek de gelegenheid om er een beeld van te krijgen! Op deze avond komen enkele masterstudenten vertellen wat hun master inhoudt en hoe het verschilt van de bacheloropleiding. Bovendien zullen ze je voorzien van handige tips voor je bachelor- en masterscriptie. Er zal ook een alumni komen vertellen over het werkveld van een sociologiestudent. Verwacht een interessant en interactief hoorcollege over hoe jouw toekomst er mogelijk uit kan zien!

Lees meer