Mijn leven met Schizofrenie

07/06/2015
lala

Kun je je voorstellen hoe het is om te leven met een stigma, een label waar je niet vanaf komt? Vaak hebben mensen een verkeerd idee of gaan ze je anders behandelen. Tijdens de volgende activiteit van de Psychologiecommissie zal Rose jullie inzicht geven over hoe het is om te leven met schizofrenie. We hebben haar gefilmd, terwijl ze haar verhaal verteld over haar strijd en haar overwinning. Je leert hoe het is om te leven met deze aandoening van iemand van je eigen leeftijd. Rose zal niet alleen haar ervaringen delen, maar ze zal ook vertellen over hoe psychologen haar hielpen of juist niet hielpen. Mis deze kans niet om meer te leren over schizofrenie!

Lees meer

Bestuurspresentatieborrel

07/06/2015
lala

Het XXXIe f.t. Bestuur van S.F.V. Cedo Nulli is kort geleden bekend gemaakt. Deze bestaat namelijk uit Daan Karremans, Guy du Bosc, Kartika Fauzi, Kim Kentin, Maxime de Winter en Rocher Koendjbiharie. Zij zullen zich komend jaar inzetten om de belangen van onze vereniging te behartigen en de lijn van het succes voor S.F.V. Cedo Nulli voort te zetten. Op de bestuurspresentatieborrel zullen we onthullen welk bestuurslid welke functie zal bekleden en is er daarna de mogelijkheid om ze te feliciteren. We nodigen jullie allemaal van harte uit om 11 juni vanaf 21:00 uur naar café Pardoen te komen. Wij kijken uit naar een geslaagde avond!

Lees meer

Diesweek: Diesney

31/05/2015
lala

De Dies Commissie werkt al maanden aan verschillende activiteiten, locaties en thema-gerelateerde accessoires. Jammer genoeg moesten we alles geheim houden, maar nu mogen we jullie eindelijk alles vertellen! Voor het geval je onze video nog niet hebt gezien, ons thema is Disney en we introduceren je Diesney. De Diesweek staat in het teken van de verjaardag van Cedo Nulli, die plaatsvindt van twee tot en met vijf juni. Deze week is gevuld met vele activiteiten waaraan je kan deelnemen. Je kan je aanmelden voor deze activiteiten via de agenda van de website of de afzonderlijke Facebookevents.

Lees meer

After tentamenborrel

27/05/2015
lala

Ook nog druk bezig met de tentamens? Misschien zelfs in de stress? Dan heb je nu iets leuks om naar uit te kijken! Deze vrijdag gaan we namelijk het einde van de tentamens vieren in café de Smitse. Dus zorg ervoor dat je om 14:30 in de campuskroeg bent om je verdriet of vreugde te delen met je medestudenten, uiteraard onder het genot van een biertje/wijntje/iets fris. Hopelijk tot vrijdag!

Lees meer