Integrand Rotterdam

04/10/2018
lala

Zoek je een stage? Wij helpen gratis. Integrand is de grootste stagebemiddelaar van Nederland met meer dan 600 stages op onze site. Bij ons staat de student centraal: na inschrijven krijg je een CV check, je brieven worden gecontroleerd en je krijgt tips voor het sollicitatiegesprek.

Lees meer

Zorginstelling Laurens: Stage in de Ouderenzorg

04/10/2018
lala

Stage in de Ouderenzorg, voor een masterstudent psychologie, bij Laurens in Rotterdam. ​Het is mogelijk om de BAPD-NIP te behalen. De begeleiding vindt plaats onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog. De stage wordt aangeboden voor 3-4 dagen per week gedurende minimaal 9 maanden.

Lees meer

Vacature: stage public affairs

28/09/2018

De stagiair public affairs en informatiemanagement ondersteunt gedurende de stageperiode de adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij houdt zich daarnaast bezig met het monitoren van politieke debatten, kranten, internet en andere media. Ook werkt de stagiair mee aan onze digitale informatiesysteem ‘Haagse Kennis’. Tijdens de stage wordt de stagiair begeleid door een van onze adviseurs. In voorkomende gevallen kan de stagiair worden ingezet bij andere werkzaamheden.

Lees meer

Stage Nederlandse Ambassade Brussel

25/09/2018

Op zoek naar een stage in Brussel? Apply now!

Lees meer