Comedy Experience

20/05/2015
lala

De Comedy Experience van 2015 staat vanavond op de planning! Samen met vijf andere studieverenigingen en in samenwerking met SG Erasmus zorgen wij voor een prachtige avond. Zorg dat je erbij bent voor een drankje, veel gelach en een geweldige tijd met de Loco Toko Picture Show op 20 mei in het Paviljoen. Dus twijfel niet langer en zorg dat je op de gastenlijst staat!

Lees meer

Studiegroepen

11/05/2015
lala

Als studievereniging begrijpen wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op een tentamen. Daarom organiseren wij binnenkort weer studiegroepen! Onder begeleiding van een ouderejaars student kun je vragen stellen en knelpunten bespreken. Voor de komende tentamens is het rooster van de studiegroepen als volgt:

Lees meer

Algemene Leden Vergadering

10/05/2015
lala

Woensdag 13 mei om 19:00 vindt de Algemene Leden Vergadering plaats bij A.R.S.R. Skadi. Deze vergadering is toegankelijk voor alle leden van Cedo Nulli. Het is erg waardevol om hierbij aanwezig te zijn, omdat dit het moment is waarop je inspraak kan hebben op het reilen en zeilen van de vereniging en vragen kan stellen. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

Lees meer

MRT Workshop

08/05/2015
lala

Hoogtijd voor de volgende activiteit van de pedacom! Aanstaande dinsdag komt Patricia Molenaar ons een workshop geven. Zij is een motorisch remedial teacher en vakleraar in het cluster 4 onderwijs voor leerlingen met gedragsproblemen en psychiatrische stoornissen. Binnen onze opleiding staat de ontwikkeling van het kind vaak centraal, en een deel van die ontwikkeling is de motorische ontwikkeling. Velen denken dat dit vanzelf gaat, net als het groeien, maar is dit wel zo? Wanneer loopt de motoriek achter en wat zijn de gevolgen hiervan? Om hier antwoord op te krijgen komt Patricia ons iets vertellen over de volgende onderwerpen:

Lees meer