Schrijf je nu in voor de Master Your Future Day!

27/03/2015
lala

Bij deze willen wij jullie graag uitnodigen voor de Master Your Future day die dit jaar weer georganiseerd zal worden door S.F.V. Cedo Nulli & het SPS-NIP. Dit jaar zal deze dag plaats vinden op 2 April, gedurende de hele dag. De Master your future day is een dag waarop studenten meer informatie kunnen krijgen over de mastermogelijkheden aan de EUR. Op deze dag zullen o.a. (oud)studenten, docenten en mensen uit het werkveld komen spreken over de mogelijkheden binnen de masters en de mogelijkheden daarna. Dit is een goede manier om alvast kennis te maken met wat je na de bachelor en na de universiteit te wachten staat. Aan het eind van het tweede jaar moet immers al een richting worden gekozen, die erg belangrijk is voor de keuze van de master. Wij zouden jullie zeker aanraden om deel te nemen aan deze dag.

Lees meer

Solliciteer nu voor Eurekaweek gids of crew!

23/03/2015
lala

De registratie voor gidsen voor de Eurekaweek is bijna geopend! Vanaf 1 april (en crew vanaf 15 april) kan je je samen met een vriend(in) opgeven om een groep eerstejaarsstudenten hun eerste geweldige ervaring met het studentenleven in Rotterdam te geven! Natuurlijk kan je als gids ook naar alle vette feesten en met activiteiten meedoen als bedankje! Zorg ervoor dat je je inschrijft, want het gaat weer een geweldige week worden!

Lees meer

National Model United Nations in New York!

23/03/2015
lala

Op dit moment is onze 14-koppige delegatie met twee trainers en twee bestuursleden in New York om Israel te vertegenwoordigen bij de grootste simulatie van de Verenigde Naties ter wereld; National Model United Nations te New York City. Na een half jaar iedere week getraind te hebben op hun vaardigheden omtrent speechen, lobbyen en onderhandelen op internationaal niveau zijn de delegates nu op locatie om de internationale belangen van Israel binnen de simulatie te behartigen. Wij wensen hen hierbij veel succes en hopen dat ze met mooie ervaringen terug zullen komen!

Lees meer

Cedo's Cantus

22/03/2015
lala

On the 25th of March one of the most fun activities of the year will take place. We are inviting all of you to come be a part of it and make it a night worth looking back at! Dutch people will know what a cantus is, as it is a common event in Holland. To have everyone on the same page, we will briefly explain to you what you can expect.

Lees meer