Laughing Workshop

21/05/2015
lala

Laughter. One of the most beautiful and at the same time important ways for us humans to express emotions. What does laughter make you feel like? Good, right? Laughter is the best medicine, so why not put that to use in therapy? This Friday at 14:45 Sanne van Zoest, a professional laughing therapist, will tell us everything about exactly that. BEST PART: Besides introducing us to the theory behind, there will be an actual laughing workshop. So come and join. The only thing you need to bring is a smile.

Lees meer

Interfaculty Party

21/05/2015
lala

Maak je klaar voor het meest epische feest van het jaar! Vanavond organiseren studieverenigingen ACE, FAECTOR, JFR en natuurlijk Cedo Nulli een nacht in Toffler om te dansen en te drinken, totdat de zon opkomt en de vogels beginnen te zingen! Kaartjes kopen kan nog tot vandaag 15:00 via onderstaande link.

Lees meer

Comedy Experience

20/05/2015
lala

De Comedy Experience van 2015 staat vanavond op de planning! Samen met vijf andere studieverenigingen en in samenwerking met SG Erasmus zorgen wij voor een prachtige avond. Zorg dat je erbij bent voor een drankje, veel gelach en een geweldige tijd met de Loco Toko Picture Show op 20 mei in het Paviljoen. Dus twijfel niet langer en zorg dat je op de gastenlijst staat!

Lees meer

Studiegroepen

11/05/2015
lala

Als studievereniging begrijpen wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op een tentamen. Daarom organiseren wij binnenkort weer studiegroepen! Onder begeleiding van een ouderejaars student kun je vragen stellen en knelpunten bespreken. Voor de komende tentamens is het rooster van de studiegroepen als volgt:

Lees meer