Enquête S.F.V. Cedo Nulli & Credo Magazine

02/08/2015
lala

Als studievereniging willen wij natuurlijk zo goed mogelijk aan kunnen sluiten bij de wensen van onze studenten. Daarom houden wij elke jaar een enquête, zodat we kunnen zien waar we al op verbeterd zijn en waar we juist nog meer op kunnen letten. Bovendien overwegen we om de papieren versie van ons Credo Magazine te vervangen door een online Nieuwsplatform. Hiermee zou de Credo actueler worden en meer gebruik kunnen maken van moderne media. De papieren versie van de Credo zou hiermee verdwijnen. Om hier een goed besluit over te kunnen nemen, willen we graag dat onze leden meedenken over de toekomst van de Credo. We horen graag van jou hoe je over de Credo in zijn huidige vorm denkt en wat je van een online nieuwsplatform zou vinden.

Lees meer

Zomervakantie

15/07/2015
lala

Het zit er op voor velen, het collegejaar van 2014-2015, net zoals voor Cedo Nulli. Het is eindelijk tijd voor de zomervakantie! We hopen dat onze leden genoten hebben van het jaar en dit ook gaan doen van hun vakantie. Vanaf maandag 31 augustus zullen we weer als vanouds van start gaan. Dan opent ook de Cedo kamer weer op T15-03. Graag tot volgend jaar!

Lees meer

Alumni Social Drink

09/07/2015
lala

Deze vrijdag zal de Alumnicommissie vanaf 20:00 lekker op het terras van Café van Leeuwen gaan zitten. Ze kregen het idee dat wanneer men een lange werkweek achter de rug heeft, binnen gaan zitten voor een informatieve avond niet bepaald aantrekkelijk lijkt. Hierdoor is er besloten om het dit keer weer rustig aan te doen en een relaxte borrel neer te zetten. We hopen alle (aankomende) alumnileden daar te zien!

Lees meer

Slotfeest: 90's & 00's Party!

28/06/2015
lala

Nog eventjes en dan zit het studiejaar 2014/2015 erop. Dat vier jij natuurlijk samen met Cedo Nulli! Deze vrijdag brengen we jullie terug naar de goede oude tijd, namelijk de 90s en 00s. Alle Spice Girls en Backstreet Boys zijn meer dan welkom! Speciaal voor jou hebben we ook weer een mooie deal gesloten, namelijk een Happy Hour van 22:00-23:00 met bier voor maar 1 euro & shotjes voor 2 euro de hele nacht door! We zien jullie dan!

Lees meer