Sollicitatie data bestuur

23/04/2015
lala

De data voor de bestuurssollicitatie gesprekken zijn bekend! Mocht je interesse hebben in een bestuursjaar, hou dan alvast deze data vrij in je agenda. We zullen de gesprekken inplannen binnen deze drie data, zorg dus dat je zoveel mogelijk vrij hebt binnen deze tijden. Uiteraard kan wel gekeken worden welke tijden binnen deze marge het beste uitkomen. De deadline is zondag 10 mei 23:59. Hopelijk zien we je ergens binnen deze drie dagen tijdens het sollicitatiegesprek! Klik op 'Lees meer' voor de data.

Lees meer

Masteravond sociologie

18/04/2015
lala

De sociologiecommissie organiseert op dinsdag 21 april 2015 een speciale avond voor bachelorstudenten die meer willen weten over mogelijke masteropleidingen en het leven daarna. Als je wil weten hoe je mogelijk kunt ontpoppen als sociologiestudent, dan is dit bij uitstek de gelegenheid om er een beeld van te krijgen! Op deze avond komen enkele masterstudenten vertellen wat hun master inhoudt en hoe het verschilt van de bacheloropleiding. Bovendien zullen ze je voorzien van handige tips voor je bachelor- en masterscriptie. Er zal ook een alumni komen vertellen over het werkveld van een sociologiestudent. Verwacht een interessant en interactief hoorcollege over hoe jouw toekomst er mogelijk uit kan zien!

Lees meer

Congres "The Challenge of Change"

16/04/2015
lala

"In hoeverre heeft technologie invloed op de moderne samenleving en welke gevolgen en uitdagingen brengt dit met zich mee?" Dit is de vraag die wij gaan proberen te beantwoorden 23 april. Er zijn groepen die technologie zien als de ondergang van de mens, maar er zijn ook groepen die het zien als een vooruitgang van de moderne samenleving. Tijdens dit evenement gaan we vanuit verschillende perspectieven kijken naar de invloed van technologie op de hedendaagse en toekomstige samenleving en hierover onze eigen mening vormen. Serious gaming, E-Learning en het Kieskompas zijn enkele voorbeelden die het belang aangeven van technologie binnen ons studiegebied. Ben je benieuwd naar de deskundige mening van onder andere Minister Plasterk, Stichting E-Hulp en Liesbeth van Zoonen en wil je weten hoe het voelt om de wereld te bekijken door de glazen van de Oculus Rift? Kom dan naar het congres op 23 april en ga de 'Challenge of Change' aan!

Lees meer

Cedo's after-tentamenborrel!

14/04/2015
lala

Ook nog druk bezig met de tentamens? Misschien zelfs in de stress? Dan heb je nu iets leuks om naar uit te kijken! Deze vrijdag gaan we namelijk het einde van de tentamens vieren in café de Smitse. Dus zorg ervoor dat je om 14:30 in de campuskroeg bent om je verdriet of vreugde te delen met je medestudenten, uiteraard onder het genot van een biertje/wijntje/iets fris. Hopelijk tot vrijdag!

Lees meer