Bestuursinteresse borrel

15/03/2015
lala

Als bestuur sta je aan het roer van een vereniging met bijna 1600 leden, vier studies, 15 commissies bestaande uit meer dan 100 leden, die allerlei activiteiten en projecten neerzetten door het hele jaar heen. Binnen dit mooie jaar zijn er uiteenlopende functies om voor te solliciteren, waarbij je je bezig zal houden met een mix van algemene en functie specifieke taken.

Lees meer

After tentamen borrel

09/03/2015
lala

Jullie zagen het waarschijnlijk al aankomen, maar uiteraard kan er weer gedronken worden in de Smitse na het tentamen! De enige verandering is dat het dit keer op donderdag 12 maart om 14:30 zal plaatsvinden in plaats van vrijdag. Dus zorg ervoor dat je erbij bent om je verdriet of vreugde te delen met je medestudenten, uiteraard onder het genot van een biertje/wijntje/iets fris. Succes nog met jullie tentamen en hopelijk tot donderdag!

Lees meer

Winactie op twitter!

08/03/2015
lala

Volg ons op twitter voor 21 maart en win een cadeaubon van bol.com van € 25,-! Een van onze volgers zal deze prijs krijgen.

Lees meer

Solliciteer voor de Career Week Committee!

05/03/2015
lala

Inmiddels hebben we een succesvolle carrièredag achter de rug. Nu staat een nog groter evenement in de steigers, de Social Sciences Career Week. Aankomende tijd zijn we op zoek naar zes studenten die de uitdaging aan willen gaan om deze week op te zetten. Het team van zes zal zich bezig houden met het werven van bedrijven en sponsors, marketing en logistiek van het evenement. Met een team van zes bouw je vanaf april toe naar de Career Week die begin 2016 plaats zal vinden. Je zal veel samenwerken met je team en van alles zelf moeten regelen. Je zult beter leren samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. In deze commissie ben je constant in contact met bedrijven. Dit kan natuurlijk handig uitkomen als je later op zoek bent naar een stage of baan en zal je veel leren op het gebied van acquisitie en representatie.

Lees meer