Trip to Antwerp

22/06/2015
lala

The sun is shining, it’s getting warmer and AcCom thinks these are the best conditions for a day trip! To where? Antwerp! This friday we are going to spend a beautiful day full with sightseeing, fun people, refreshing drinks and delicious food in the in our opinion most am amazing city of Belgium. Among other things we are going to visit the beautiful Lieve vrouwe cathedral and the famous museum MAS - Museum aan de Stroom, a huge building with interesting architectural features, awesome expositions and the city at your feet, seen from the wonderful roof top. Of course you will have free-time to explore the city by yourself. We will be finishing our trip with a tasty dinner all together.

Lees meer

A&O activiteit: Selecting the one

21/06/2015
lala

Op 25 Juni organiseert de Psychologiecommissie een activiteit met GITP, een van de meeste ervaren Human Resources advies bureaus. Al 70 jaar zijn ze actief met het recruiten en het adviseren, ze helpen zelfs 15.000 mensen per jaar met het ontwikkelen van hun talenten. De senior advisor van de recruitment afdeling, Steven Wijnheijmer, zal spreken over zijn functie, wat er nodig is om dit succesvol uit te voeren en waar hij tegen aanloopt. Vanuit de recruitment afdeling van GITP worden hoge functies voor prominente bedrijven gescout. Dit doen zij door te beginnen met het analyseren van de functies/bedrijven en zoeken uit welke kwalificaties nodig zijn voor de baan. Daarna gaan ze pas een assessment opzetten en sollicitanten zoeken.

Lees meer

Symposium (V)echtscheiding

18/06/2015
lala

Aankomende donderdag 18 juni organiseren de verenigingen van het landelijk overleg onderwijskunde en pedagogiek (LOOP) het symposium: (V)echtscheidingen Locatie: Boothzaal op de uithof op de Universiteit van Utrecht. De kosten voor leden van Cedo Nulli bedragen maar € 1,00. Bekijk het programma van het symposium hieronder.

Lees meer

Mijn leven met Schizofrenie

07/06/2015
lala

Kun je je voorstellen hoe het is om te leven met een stigma, een label waar je niet vanaf komt? Vaak hebben mensen een verkeerd idee of gaan ze je anders behandelen. Tijdens de volgende activiteit van de Psychologiecommissie zal Rose jullie inzicht geven over hoe het is om te leven met schizofrenie. We hebben haar gefilmd, terwijl ze haar verhaal verteld over haar strijd en haar overwinning. Je leert hoe het is om te leven met deze aandoening van iemand van je eigen leeftijd. Rose zal niet alleen haar ervaringen delen, maar ze zal ook vertellen over hoe psychologen haar hielpen of juist niet hielpen. Mis deze kans niet om meer te leren over schizofrenie!

Lees meer