Congres "The Challenge of Change"

16/04/2015
lala

"In hoeverre heeft technologie invloed op de moderne samenleving en welke gevolgen en uitdagingen brengt dit met zich mee?" Dit is de vraag die wij gaan proberen te beantwoorden 23 april. Er zijn groepen die technologie zien als de ondergang van de mens, maar er zijn ook groepen die het zien als een vooruitgang van de moderne samenleving. Tijdens dit evenement gaan we vanuit verschillende perspectieven kijken naar de invloed van technologie op de hedendaagse en toekomstige samenleving en hierover onze eigen mening vormen. Serious gaming, E-Learning en het Kieskompas zijn enkele voorbeelden die het belang aangeven van technologie binnen ons studiegebied. Ben je benieuwd naar de deskundige mening van onder andere Minister Plasterk, Stichting E-Hulp en Liesbeth van Zoonen en wil je weten hoe het voelt om de wereld te bekijken door de glazen van de Oculus Rift? Kom dan naar het congres op 23 april en ga de 'Challenge of Change' aan!

Lees meer

Cedo's after-tentamenborrel!

14/04/2015
lala

Ook nog druk bezig met de tentamens? Misschien zelfs in de stress? Dan heb je nu iets leuks om naar uit te kijken! Deze vrijdag gaan we namelijk het einde van de tentamens vieren in café de Smitse. Dus zorg ervoor dat je om 14:30 in de campuskroeg bent om je verdriet of vreugde te delen met je medestudenten, uiteraard onder het genot van een biertje/wijntje/iets fris. Hopelijk tot vrijdag!

Lees meer

Schrijf je in voor de studiegroepen!

11/04/2015
lala

Als studievereniging begrijpen wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op een tentamen. Daarom organiseren wij binnenkort weer studiegroepen! Onder begeleiding van een ouderejaars student kun je vragen stellen en knelpunten bespreken. Voor de komende tentamens is het rooster van de studiegroepen als volgt:

Lees meer

Levend Stratego

06/04/2015
lala

Op 10 april zullen wij onze kindertijd gaan herleven en heel wat nostalgie naar boven laten brengen door Levend Stratego te gaan spelen! In het Kralingse Bos zullen twee teams gaan strijden om de felbegeerde vlag van elkaar te veroveren. Daarnaast zullen wij met z’n allen na deze inspanning pannenkoeken gaan eten. Voor beide moet je je opgeven, waarbij je ook kan aangeven of je wel of niet mee eet. Twijfel niet te lang, want er zijn zowel voor het spel als voor het eten een bepaald aantal plekken beschikbaar. Dus was of ben jij een begeerd fan van dit spel, of wil je met die legendarische bordspel kennis maken door het in de ‘levende’ vorm te gaan spelen? Dan is dit de ideale gelegenheid.

Lees meer