Winactie op twitter!

08/03/2015
lala

Volg ons op twitter voor 21 maart en win een cadeaubon van bol.com van € 25,-! Een van onze volgers zal deze prijs krijgen.

Lees meer

Solliciteer voor de Career Week Committee!

05/03/2015
lala

Inmiddels hebben we een succesvolle carrièredag achter de rug. Nu staat een nog groter evenement in de steigers, de Social Sciences Career Week. Aankomende tijd zijn we op zoek naar zes studenten die de uitdaging aan willen gaan om deze week op te zetten. Het team van zes zal zich bezig houden met het werven van bedrijven en sponsors, marketing en logistiek van het evenement. Met een team van zes bouw je vanaf april toe naar de Career Week die begin 2016 plaats zal vinden. Je zal veel samenwerken met je team en van alles zelf moeten regelen. Je zult beter leren samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. In deze commissie ben je constant in contact met bedrijven. Dit kan natuurlijk handig uitkomen als je later op zoek bent naar een stage of baan en zal je veel leren op het gebied van acquisitie en representatie.

Lees meer

Spring Break Party!

03/03/2015
lala

Het is tijd voor feest! We nodigen je uit voor een compleet Amerikaanse Spring Break! We hebben de muziek, red cups, bier en zelfs een speciaal Spring Break shot! Op 5 maart gaat in Club Vibes het dak er af! Vanaf 22:30 ben je welkom om keihard te feesten. Bier is maar € 1,80 (begin tot 02:00) en Spring Break shot (en anderen) zelfs maar € 2,00. Zet jezelf op facebook aanwezig om op de gastenlijst te staan!

Lees meer

Schrijf je in voor onze studiegroep!

02/03/2015
lala

Als studievereniging begrijpen wij maar al te goed hoe lastig het kan zijn om je goed voor te bereiden op een tentamen. Daarom organiseren wij binnenkort weer studiegroepen! Onder begeleiding van een ouderejaars student kun je vragen stellen en knelpunten bespreken. Voor de komende tentamens is het rooster van de studiegroepen als volgt:

Lees meer