Inhousedag EVG Start

13/10/2018
lala

​UITNODIGING INHOUSEDAG Op woensdag 14 november 2018 van 13:30 tot 19:00. BEN JE 3DE JAARS BACHELOR, MASTERSTUDENT OF NET KLAAR MET JE STUDIE? ... dan is dit het evenement voor jou! Op de inhousedag leer je EVG Start kennen. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarom we het meest persoonlijke traineeship van Nederland zijn. Maar je leert deze dag ook veel over jezelf. Aan het eind van de inhousedag weet je zeker: "dit had ik niet willen missen!"

Lees meer

Integrand Rotterdam

04/10/2018
lala

Zoek je een stage? Wij helpen gratis. Integrand is de grootste stagebemiddelaar van Nederland met meer dan 600 stages op onze site. Bij ons staat de student centraal: na inschrijven krijg je een CV check, je brieven worden gecontroleerd en je krijgt tips voor het sollicitatiegesprek.

Lees meer

Zorginstelling Laurens: Stage in de Ouderenzorg

04/10/2018
lala

Stage in de Ouderenzorg, voor een masterstudent psychologie, bij Laurens in Rotterdam. ​Het is mogelijk om de BAPD-NIP te behalen. De begeleiding vindt plaats onder verantwoordelijkheid van een GZ-psycholoog. De stage wordt aangeboden voor 3-4 dagen per week gedurende minimaal 9 maanden.

Lees meer

Vacature: stage public affairs

28/09/2018

De stagiair public affairs en informatiemanagement ondersteunt gedurende de stageperiode de adviseurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hij/zij houdt zich daarnaast bezig met het monitoren van politieke debatten, kranten, internet en andere media. Ook werkt de stagiair mee aan onze digitale informatiesysteem ‘Haagse Kennis’. Tijdens de stage wordt de stagiair begeleid door een van onze adviseurs. In voorkomende gevallen kan de stagiair worden ingezet bij andere werkzaamheden.

Lees meer