Studiegroepen

Het voorbereiden op tentamens kan lastig zijn. Om deze reden organiseert Cedo Nulli studiegroepen aan het einde van elk blok. Als je eenmaal lid bent van Cedo Nulli, kun je onbeperkt deelnemen aan de studiegroepen van jouw studie. De studiegroepen worden georganiseerd door de commissaris onderwijs en gegeven door ouderejaarsstudenten. Zij kunnen jou helpen bij de beantwoording van jouw laatste vragen voor het tentamen, het geven van uitleg bij de stof, het behandelen van oefenvragen en het geven van tips & tricks.

Inschrijven
Elk blok worden de studiegroepen georganiseerd vlak voor de tentamens. Wanneer de inschrijvingen dit blok weer open gaan vind je een aanmeldlink op onze Facebook pagina en op de website. 

Zelf een studiegroep geven?
Als studiegroep trainer kun je je zowel per blok als voor meerdere blokken opgeven. Van de trainers verwachten wij dat zij de studiestof voor het betreffende vak machtig zijn. Maar enthousiasme en vermogen tot kennisoverdracht genieten de voorkeur boven een hoge cijferlijst.

Het geven van studiegroepen staat erg goed op je cv, daarnaast haal je studiestof uit voorgaande jaren op waardoor jouw kennis continu geactiveerd blijft. De ervaring van eerdere trainers is dat dit enorm kan helpen bij latere vakken. Tenslotte krijg je aan het einde van het jaar een mooie activiteit aangeboden als bedankje. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar education@cedonulli.nl, wij nemen contact met je op!