Word jij onderdeel van het 34e F.T. bestuur?

Ben jij klaar voor de ervaring van je leven? Word onderdeel van het volgende Cedo Nulli bestuur! Zoals elk jaar is Cedo Nulli op zoek naar een nieuw bestuur die de vereniging gedurende een jaar zal leiden (2018-2019). Als bestuur van Cedo Nulli ben je verantwoordelijk voor de gehele vereniging met meer dan 1800 leden en 90 commissie leden. Je zal verschillende commissies begeleiden en activiteiten organiseren, waaronder een charity week, een carriere week en vier verschillende reisjes naar het buitenland. Je zal mensen begeleiden, een strategie ontwikkelen en uitvoeren om een grote organisatie te leiden, leren hoe je moet omgaan met werkdruk terwijl je jezelf maximaal ontwikkelt. 

Een bestuursjaar biedt je de mogelijkheden om je sterke en zwakke punten te ontdekken, sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen en om een unieke band met een diverse groep van ambitieuze mensen te creëren. 

Het kan soms stressvol zijn om onderdeel uit te maken van het bestuur, maar de beloningen achteraf zijn het allemaal waard. Een bestuursjaar bij Cedo Nulli is een onvergetelijke ervaring die je nooit meer zal vergeten. Het is niet alleen een geweldige leerervaring; het is ook nog eens heel leuk! Je woont heel veel activiteiten bij en ontmoet veel nieuwe mensen. Deze ervaring staat goed op je CV, dus het is ook nog eens voordelig wanneer je moet gaan solliciteren. 

Het bestuur bestaat uit zes functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris marketing, commissaris onderwijs en commissaris commerciële relaties. In elke functie voer je algemene taken uit, maar ook specifieke taken. Meer informatie over de verschillende functies kun je vinden in het informatie boekje. Ook is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de huidige persoon in die desbetreffende functie. 

Enthousiast geworden? Kom naar het Cedo Nulli kantoor om te vragen om een informatie boekje, of stel je vragen direct aan één van ons. Verder hebben we drie informatie sessies georganiseerd. Tijdens die sessie krijg je meer informatie over een bestuursjaar in het algemeen en over de verschillende posities. De sessies vinden plaats op:

          - Woensdag 21 maart (15:30 - 16:30 in T16-01)
          - Donderdag 12 april (12:00 - 13:00)
          - Dinsdag 1 mei (12:00 - 13:00)

Voor algemene vragen kun je mailen naar chairman@cedonulli.nl. 
Het informatieboekje kun je hier downloaden.

SOLLICITATIE PROCEDURE
De deadline om te solliciteren is zondag 13 mei 23:59. Je kan je sollicitatie mailen naar application@cedonulli.nl. Voeg hierbij je motivatiebrief en je CV toe. Je kan je brief richten aan Maxime van den Berg, voorzitter van het 33e bestuur. 

Formele eisen
         - Je motivatiebrief dient niet langer te zijn dan 2 pagina's;
         - Het lettertype moet Times New Roman zijn, grootte 12;
         - Lever je motivatiebrief en CV in als een PDF bestand;
         - Je mag je motivatiebrief en CV zowel in het Engels als in het Nederlands inleveren. Zorg er                    echter wel voor dat beiden in dezelfde taal zijn geschreven;
         - Zorg dat je CV al je contactinformatie bevat. 

Inhoudelijke eisen
Je motivatiebrief dient (minstens) het volgende te bevatten:
         - Je motivatie om te solliciteren voor een bestuursjaar;
         - Waarom je zou willen solliciteren voor een bestuursjaar bij Cedo Nulli; 
         - Wat je zou willen leren in een bestuursjaar en wat je uit het jaar hoopt te halen;
         - De positie(s) die je voorkeur krijgen en waarom;
         - Waarom jij de juiste persoon bent voor die positie(s). 

Wees zo specifiek mogelijk en illustreer je stellingen met relevante voorbeelden / ervaringen. 
Succes!