hier

Alumnilidmaatschap

Is jouw studie aan de ESSB beëindigd? Dan kun je alsnog lid blijven van Cedo Nulli, namelijk als alumnilid! Het alumnilidmaatschap is een stuk goedkoper dan het reguliere lidmaatschap, namelijk maar € 10,- per jaar, en biedt vele voordelen. Zo is er dit jaar een Alumnicommissie opgericht, die zich bezighoudt met het bereiken en blijven betrekken van alumni. Daarnaast hebben zij dit jaar al drie alumni-activiteiten op de planning staan! 

De voordelen van het alumnilidmaatschap op een rijtje: 

  • Alumnileden worden jaarlijks uitgenodigd voor drie activiteiten, die speciaal georganiseerd zijn voor alumnileden. Hierbij tref je de mensen die ook al (wat langer) afgestudeerd zijn. Een ideale gelegenheid dus om weer eens bij te praten met elkaar of samen iets leuks te doen! 
  • Alumnileden ontvangen drie maal per jaar een informerende nieuwsbrief per mail. Deze nieuwsbrief bevat behalve een greep uit de (relevante) reguliere activiteiten, ook informatie over Cedo Nulli zelf, de universiteit of de faculteit.
  • Alumnileden zijn welkom op alle activiteiten van Cedo Nulli, waarbij in acht genomen dient te worden dat gewone leden altijd voorrang hebben.


    Alumnilidmaatschaps Inschrijfformulier