Gezocht: Nieuwe Social Sciences Career Week Committee (SSCW) 2018

De carrièreweek van 2017 is net afgerond en we zijn op zoek naar de volgende Carrière Week Commissie!

Met een team van zeven commissieleden begin je in februari 2018 met het organiseren van de carrièreweek die rond december plaats zal vinden. Als SSCW commissie ga je op zoek naar bedrijven en sprekers die interessant zijn voor de (toekomstige) carrière van de studenten van de ESSB. Denk hierbij dus aan een week vol met activiteiten zoals workshops, vaardigheidstrainingen en inspirerende spreekmomenten.

Je hebt erg veel verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze commissie ben je constant in contact met bedrijven, hetgeen ook erg nuttig is voor je eigen carrière. Daarnaast zal je veel leren over samenwerken, acquisitie en representatie. Je krijgt een certificaat als erkenning door de Erasmus Universiteit op je diploma.

De SSCW-commissie bevat 7 posities: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een commissaris marketing, een commissaris niet-commerciële relaties en twee commissarissen commerciële relaties. Alle commissieleden zijn verantwoordelijk voor het invullen van de week. In de eerste paar maanden zullen jullie hard gaan brainstormen over de invulling en het thema van de week, waarna jullie met zijn allen derde partijen zullen gaan contacteren om de ideeën daadwerkelijk tot leven te brengen en het gestelde acquisitie target te behalen. Afgezien van deze algemene
taken, heeft elke functie wel een aantal specifieke 'eigen' taken:

 • Voorzitter: Als voorzitter heb je de eindverantwoordelijkheid binnen de commissie en zullen je hoofdtaken vooral liggen in het overzicht houden binnen je commissie, contact onderhouden met het Cedo Nulli bestuur, bijspringen bij je commissiegenoten waar nodig en het voorzitten van de vergaderingen.
 • Secretaris: Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de notulen van de vergaderingen en de algemene information management, beheer je de algemene SSCW-mail, en zal je veel te maken hebben met het bijhouden van de inschrijvingen voor de week.
 • Penningmeester: Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het maken van een begroting aan het begin van het jaar en de verdere financiële gang van zaken. Dit is een uitdagende taak, waarbij ervaring goed van pas komt.
 • Commissaris Marketing: Als commissaris marketing draag je zorg voor de promotie/ marketing rondom de carrièreweek. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de activiteiten zichtbaar zijn voor alle studenten van de ESSB om zoveel mogelijk mensen op de week te kunnen verwelkomen.
 • Commissaris Niet-Commerciële Relaties: Als commissaris niet-commerciële relaties ben je verantwoordelijk voor het organiseren van vaardighedentrainingen en sprekers en zal je de interne contacten binnen de universiteit onderhouden.
 • Commissaris Commerciële Relaties (2x): Als commissaris commerciële relaties ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met derde partijen. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het behalen van het gesteld acquisitie target en zal hier, in samenwerking met de rest van de commissie, hard aan gaan werken.

Enthousiast geworden? Je hebt tot 16 februari 2018 23:59 de tijd om te solliciteren. Dit doe je door onderstaande informatie te mailen naar application@cedonulli.nl. Op basis van je motivatie + CV word je uitgenodigd voor een gesprek. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert voor de Carrière Week Commissie. 

 • Je naam en achternaam
 • Studentnummer
 • Studie + Studiefase
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Functie waarvoor je solliciteert (top 3)
 • Motivatie in maximaal 1 A4
 • Je CV 

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar chairman@cedonulli.nl

Voor meer informatie en het programma van afgelopen jaar kan je natuurlijk ook een
kijkje nemen op www.sscw.info.