Gezocht: Research Project Committee 2018

De Research Project Commissie een commissie die bestaat uit vier commissieleden. Het hoofddoel van deze commissie is studenten helpen om een research project te doen.

Wat is een research project?
Soms willen bedrijven of organisaties iets onderzocht hebben, maar vinden ze het niet zo belangrijk om er veel geld voor te betalen. Dit biedt een mooie kans voor studenten om in de praktijk te oefenen met onderzoek doen. Tijdens je studie leer je natuurlijk veel over hoe je onderzoek moet doen, maar veel tijd voor een daadwerkelijk onderzoek is er niet. Het staat erg goed op je CV als je wel iets met deze opgedane kennis hebt gedaan.

Wat doet de commissie?
De commissie is een mediator tussen de organisaties die een research project aanbieden en de studenten die hier interesse in hebben. De commissie gaat in gesprek met organisaties om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn en als er daadwerkelijk een research project aangeboden wordt zoeken zij ook de studenten. Die studenten zoeken ze door het project te promoten en vervolgens de sollicitatiegesprekken te voeren met de studenten. Je werkt dus als een soort recruiter.

Wat voor mensen zoeken we?
We zoeken enthousiaste studenten die niet bang zijn om contact te leggen met bedrijven en het leuk vinden om een match te maken tussen vragers en aanbieders van een research project.

Indeling van de commissie
 • Voorzitter: Als voorzitter heb je de eindverantwoordelijkheid binnen de commissie en zullen je hoofdtaken vooral liggen in het overzicht houden binnen je commissie, contact onderhouden met het Cedo Nulli bestuur, bijspringen bij je commissiegenoten waar nodig en het voorzitten van de vergaderingen. 
 • Secretaris: Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de notulen van de vergaderingen, beheer je de mail, zul je veel te maken hebben met het bijhouden van de inschrijvingen voor evenementen en het algemene information management.
 • Penningmeester: Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het maken van een begroting aan het begin van het jaar en de verdere financiële gang van zaken.
 • Commissaris Promotie: Als commissaris promotie draag je zorg voor de promotie / marketing rondom de research projecten en bedrijven waar de commissie mee in contact is. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de projecten zichtbaar zijn voor alle leden van Cedo Nulli. 

Van alle commissieleden wordt verwacht dat zij ook externe relaties onderhouden/opzoeken.

Enthousiast geworden? Je hebt tot 28 januari 2018 23:59 de tijd om te solliciteren. Dit doe je door onderstaande informatie te mailen naar application@cedonulli.nl. Op basis van je motivatie + CV word je uitgenodigd voor een gesprek. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert voor de Research Project commissie. 

 • Je naam en achternaam
 • Studentnummer 
 • Studie + Studiefase
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Functie waarvoor je solliciteert (top 3)
 • Motivatie in maximaal 1 A4 
 • Je CV 

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar education@cedonulli.nl !