Gezocht: Lustrum commissie 2018-2019

Vanaf februari 2018 zijn wij op zoek naar een nieuwe lustrum commissie! In het academisch jaar 2018-2019 zal Cedo Nulli 40 jaar oud worden en dit is reden voor een spetterend lustrumjaar, vol met feestelijke activiteiten. Bekende Cedo Nulli activiteiten zoals Destination Unknown en Wie is de Mol stammen voort uit het vorige lustrum. Ben jij enthousiast, creatief en heb je (bij voorkeur) al wat ervaring binnen Cedo Nulli en/of in het organiseren van een aantal grootse evenementen? Solliciteer dan voor de nieuwe lustrum commissie! 

Wanneer je in de lustrumcommissie zit heb je ten eerste erg veel vrijheid in de activiteiten die je zal gaan organiseren. Dit is heel erg leuk en uitdagend, maar vereist ook meer tijd dan een 'gewone' commissie. Houd dit dus in gedachten wanneer je besluit te solliciteren! De eerste paar maanden (vanaf februari '18) ben je vooral bezig met het bedenken van een thema en het brainstormen rondom de activiteiten. In september zal het lustrumjaar van start gaan en is het dus tijd om de door jullie bedachte ideeën tot uitvoering te brengen.

De lustrumcommissie bevat 6 posities: een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een commissaris promotie en twee commissarissen extern. Alle commissieleden zijn verantwoordelijk voor de activiteiten, maar elke functie heeft wel een aantal specifieke 'eigen' taken: 

 • Voorzitter: Als voorzitter heb je de eindverantwoordelijkheid binnen de commissie en zullen je hoofdtaken vooral liggen in het overzicht houden binnen je commissie, contact onderhouden met het Cedo Nulli bestuur, bijspringen bij je commissiegenoten waar nodig en het voorzitten van de vergaderingen. 
 • Secretaris: Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de notulen van de vergaderingen, beheer je de lustrum mail, zul je veel te maken hebben met het bijhouden van de inschrijvingen voor evenementen en het algemene information management.
 • Penningmeester: Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het maken van een begroting aan het begin van het jaar en de verdere financiële gang van zaken. Dit is een uitdagende taak, waarbij ervaring goed van pas komt.
 • Commissaris Promotie: Als commissaris promotie draag je zorg voor de promotie / marketing rondom de evenementen die de lustrum commissie organiseert. Het is jouw taak ervoor te zorgen dat de activiteiten zichtbaar zijn voor alle leden van Cedo Nulli om zoveel mogelijk mensen op deze events te kunnen verwelkomen. 
 • Commissaris Extern: Als commissaris extern zul je vooral bezig zijn met het benaderen van derde partijen voor verschillende doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan locaties de activiteiten, maar ook aan mogelijke sponsors. 

Enthousiast geworden? Je hebt tot 28 januari 2018 23:59 de tijd om te solliciteren. Dit doe je door onderstaande informatie te mailen naar application@cedonulli.nl. Op basis van je motivatie + CV word je uitgenodigd voor een gesprek. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert voor de Lustrum commissie. 

 • Je naam en achternaam
 • Studentnummer 
 • Studie + Studiefase
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Functie waarvoor je solliciteert (top 3)
 • Motivatie in maximaal 1 A4 
 • Je CV 

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar secretary@cedonulli.nl !